Τροχοί & TIR

Πλημμυρίδα Σταθμών Φόρτισης ενισχύει την ηλεκτροκίνηση

«Κεντρικό πυλώνα της νέας γενιάς τεχνολογίας καυσίμων, χαρακτήρισε την ηλεκτροκίνηση ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την πρόθεση της κυβέρνησης
Τρίτη 21/01/2020 - 10:49
Κοινοποίηση στα Social Media

«Κεντρικό πυλώνα της νέας γενιάς τεχνολογίας καυσίμων, χαρακτήρισε την ηλεκτροκίνηση ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την πρόθεση της κυβέρνησης να προωθήσει άμεσα τα εναλλακτικά καύσιμα και την τοποθέτηση μέσα στον χρόνο αυτό 2.000 σταθμών φόρτισης για την κάλυψη των αναγκών των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, περιλαμβανομένων και αυτών της μικροκινητικότητας.

Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Μεταφορών προχώρησε στις δύο Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, αλλά και του φυσικού αερίου.

Ειδικά για την ηλεκτροκίνηση θεσπίζεται, επίσης, το νομοθετικό πλαίσιο για τους κανόνες κυκλοφορίας των ηλεκτρικών πατινιών, των ηλεκτρικών ποδηλάτων, των Hoverboards κ.α. μέσων μικροκινητικότητας.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗexpo

Στο μεταξύ, αυξάνονται οι συμμετοχές εταιρειών στην έκθεση ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗexpo που θα πραγματοποιηθεί στις 29-30-31 Μαΐου στο MEC Παιανίας, όπου και θα παρουσιαστούν δεκάδες σύγχρονα προϊόντα ηλεκτροκίνησης, από ποδήλατα και scooter μέχρι επιβατικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα, φορτιστές και πλήθος άλλων συναφών προϊόντων, όπως μπαταρίες, κιτ μετατροπής σε ηλεκτροκίνητα, αξεσουάρ κ.α.

PreviousNext