Τροχοί & TIR

Το Ranger Raptor είναι εδώ!

Πρώτη επίσημη, όσο και εντυπωσιακή εμφάνιση στην Ελλάδα πραγματοποίησε ο «εξολοθρευτής» της Ford που ακούει στο όνομα Ranger Raptor και ήδη άρχισε να γεμίζει το βιβλίο παραγγελιών, καθώς υπολείποντα
Πέμπτη 14/02/2019 - 10:56
Κοινοποίηση στα Social Media

Πρώτη επίσημη, όσο και εντυπωσιακή εμφάνιση στην Ελλάδα πραγματοποίησε ο «εξολοθρευτής» της Ford που ακούει στο όνομα Ranger Raptor και ήδη άρχισε να γεμίζει το βιβλίο παραγγελιών, καθώς υπολείπονται τέσσερις περίπου μήνες για τη διάθεσή του στη χώρα μας.

«Έρχεται για να κυριαρχήσει εντός και εκτός δρόμων, μα περισσότερο για να δώσει στον ιδιοκτήτη του το αίσθημα της υπεροχής», ανέφερε ο κ. Νίκος Νοταράς, διευθύνων σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς, αμέσως μετά την αποκάλυψη του Raptor στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ford Car Center στη Λ. Συγγρού.

Αποκάλεσε «δεινόσαυρο» το νέο μοντέλο λόγω των εξαιρετικά μεγάλων δυνατοτήτων του στην υπέρβαση εμποδίων, στην υψηλή ελκτική του δύναμη και στα τεράστια αποθέματα ροπής που φτάνουν τα 500 Νm πλήρως εκμεταλλεύσιμα από το 10άρι αυτόματο σασμάν με το οποίο η Ευρώπη περνάει στα κορυφαία αμερικάνικα στάνταρ στον τομέα της μετάδοσης.

Ο κ. Νοταράς απευθυνόμενος στους δεκάδες δημοσιογράφους που παραβρέθηκαν στην τελετή της επίσημης αυτής παρουσίασης του Raptor, τους προέτρεψε να δουν από κοντά το σύστημα των αναρτήσεων, αγωνιστικού τύπου, με το εξελιγμένο σύστημα Position Sensitive Dumping το οποίο παρέχει τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να κινείται με υποδειγματική άνεση στον αυτοκινητόδρομο, αλλά και σε off road διαδρομές με λακούβες και κάθε λογής εμπόδια, χάρη στην υψηλότερη απόσταση από το έδαφος και στους έξτρα εξοπλισμούς, όπως η χαλύβδινη ποδιά πάχους 23 χιλ. τα ελαστικά στη διάσταση 285/70 R17 κ.α.

Την ίδια στιγμή, το εξελιγμένο λογισμικό για τη διαχείριση της γραμμής μετάδοσης και οι έξι επιλογές κίνησης που προσφέρει, βελτιώνουν την οδική συμπεριφορά του οχήματος χαρίζοντας και στον οδηγό μια μοναδική αίσθηση υπεροχής και οδηγικής απόλαυσης.   

Δείτε παρακάτω το βίντεο της παρουσίασης από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Ford Car Center στη Λ. Συγγρού:

 

 

PreviousNext