Τροχοί & TIR

Ανανεωμένο Ford F-150 Raptor

Αργότερα φέτος, θα λανσαριστεί η ανανεωμένη έκδοση του Ford F-150 Raptor, με το θηριώδες pick-up υψηλών επιδόσεων, να καθίσταται ακόμα πιο ικανό στις απαιτητικές εκτός δρόμου διαδρομές. Για να γίνει
Πέμπτη 14/06/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Αργότερα φέτος, θα λανσαριστεί η ανανεωμένη έκδοση του Ford F-150 Raptor, με το θηριώδες pick-up υψηλών επιδόσεων, να καθίσταται ακόμα πιο ικανό στις απαιτητικές εκτός δρόμου διαδρομές.

Για να γίνει αυτό εφικτό, οι άνθρωποι της Ford Performance συνεργάστηκαν με μηχανικούς της εταιρείας FOX, ώστε να δημιουργήσουν από κοινού τη νέα τεχνολογία Live Valve, μέσω της οποίας τα αμορτισέρ ρυθμίζονται ηλεκτρονικά σε πραγματικό χρόνο. Το σύστημα χρησιμοποιεί αισθητήρες στην ανάρτηση και το αμάξωμα, ώστε να βελτιστοποιείται η άνεση, το κράτημα και η εδαφική ανοχή. Με αυτό τον τρόπο, το Raptor μπορεί πλέον να αξιοποιήσει στο έπακρο την ανάρτησή του, που έχει διαδρομή 13 ιντσών (33 εκ.) μπροστά και 13,9 ιντσών (35 εκ.) πίσω. Για τις πιο δύσκολες εκτός δρόμου συνθήκες, προσφέρεται πλέον το νέο σύστημα Trail Control, η λειτουργία του οποίου ομοιάζει με αυτή του cruise control, ελέγχοντας όμως αυτόματα την επιτάχυνση και την επιβράδυνση του κάθε τροχού ξεχωριστά.

Στις αλλαγές του Ford F-150 Raptor, συμπεριλαμβάνονται και τα νέα bucket καθίσματα της Recaro, στα οποία υπάρχουν λεπτομέρειες από μπλε Alcantara. Ανάμεσα στις νέες επιλογές της χρωματικής παλέτας συναντάμε τις αποχρώσεις Ford Performance Blue, Velocity Blue και Agate Black. Τις αλλαγές ολοκληρώνουν η νέα πίσω απλίκα και οι νέας σχεδίασης ζάντες.

Στο ίδιο τεύχος #363

PreviousNext