Η αντιπροσωπεία Scania Σαββάτης στη Βόρειο Ελλάδα προσφέρει έκπτωση 20% σε όλα τα γνήσια ανταλλακτικά Scania. Η προσφορά ισχύει μέχρι 30-9-2021.

Η εταιρεία Σ. Σαββάτης ΙΚΕ, ως το μοναδικό εξουσιοδοτημένο κέντρο τεχνικής υποστήριξης/service, πωλήσεων ανταλλακτικών και φορτηγών Scania στη Βόρεια Ελλάδα, εφαρμόζει από το 1978 τα υψηλά ποιοτικά standards της Scania Σουηδίας σε έναν υπερσύγχρονο χώρο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Η αντιπροσωπεία Scania Σαββάτης στη Βόρειο Ελλάδα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη αποθήκη με γνήσια ανταλλακτικά Scania, ενώ απασχολεί έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί να βοηθήσει στην αγορά των γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ που ταιριάζουν στις απαιτήσεις των αυτοκινητιστών Scania.

Η προωθητική ενέργεια της έκπτωσης 20% στα γνήσια ανταλλακτικά Scania ισχύει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου του 2021. Οι ενδιαφερόμενοι αυτοκινητιστές μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 2310794410 ή να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της αντιπροσωπείας Σαββάτης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης (Προέκταση Στρατηγού Παπάγου Άνωθεν Περιφερειακού Θεσσαλονίκης Τ.Κ.: 56224).