Τροχοί & TIR

Στα 35 τα Scania Touring μόνο στο Ηράκλειο – Λασίθι

Στον αριθμό ρεκόρ των 35 λεωφορείων έφτασαν οι παραδόσεις Scania Touring σε λεωφορειούχους μόνο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου, γεγονός που γιορτάστηκε στην Κρήτη με τη συμμετοχή των ιδιοκτητών των λ
Τετάρτη 13/04/2022 - 12:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Στον αριθμό ρεκόρ των 35 λεωφορείων έφτασαν οι παραδόσεις Scania Touring σε λεωφορειούχους μόνο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου, γεγονός που γιορτάστηκε στην Κρήτη με τη συμμετοχή των ιδιοκτητών των λεωφορείων και εκπροσώπων της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, αντιπροσώπου της μάρκας στην Ελλάδα.

Στοιχεία αιχμής του Scania Touring που προσελκύουν τους αυτοκινητιστές είναι η χαμηλή κατανάλωση χάρη στη βελτιωμένη λειτουργία της γραμμής κίνησης, στην καρδιά της οποίας βρίσκεται ο νέος 13λιτρος κινητήρας της Scania, συνεργαζόμενος με το αξιόπιστο αυτοματοποιημένο σασμάν Scania Opticruise, το οποίο έχει πλέον αναβαθμιστεί και ρυθμίζει αυτόματα τη σχέση μετάδοσης και την ταχύτητα του οχήματος, συμβάλλοντας έτσι αποτελεσματικά στη μείωση της κατανάλωσης.

Υψηλό είναι και το επίπεδο ασφαλείας με τα σύγχρονα συστήματα διατήρησης της λωρίδας, διατήρησης της προσοχής του οδηγού, αποφυγής σύγκρουσης με το προπορευόμενο όχημα κ.α. Ειδικότερα, στη νέα γενιά των Touring, ο χώρος εργασίας του οδηγού μεγάλωσε με ταυτόχρονη βελτίωση της εργονομίας και της ορατότητας κάνοντας πιο ξεκούραστη την οδήγηση. Αναβαθμισμένο είναι και το σαλόνι των επιβατών όπου εντυπωσιάζει ο διάκοσμος, η αποδοτικότητα του κλιματισμού και τα υλικά των επενδύσεων που είναι πιο ποιοτικά.

«Το 2019 εγκαινιάσαμε μια διαρκή ενημέρωση των αυτοκινητιστών του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου με συνεχείς επισκέψεις και παρουσιάσεις των λεωφορείων Scania Touring», ανέφερε στο www.troxoikaitir.gr o Διευθυντής Μονάδας Φορτηγών & Λεωφορείων, Πέτρος Πλακάκης, και συμπλήρωσε:

«Θέσαμε τότε ένα φιλόδοξο, θα έλεγα, στόχο να προμηθεύσουμε τους αυτοκινητιστές του ΚΤΕΛ με περίπου 30-40 λεωφορεία. Σήμερα, παρά τις αντιξοότητες της αγοράς λόγω των γνωστών συνθηκών, έχουμε φτάσει στον αριθμό 35, γεγονός πρωτόγνωρο, αφού δείχνει την προτίμηση των λεωφορειούχων του ΚΤΕΛ στα Scania Touring έναντι του ανταγωνισμού».

«Θέλοντας να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, διοργανώσαμε την περασμένη εβδομάδα μια μικρή γιορτή και ένα εντυπωσιακό tour μέσα στην πόλη του Ηρακλείου», κατέληξε ο κ. Πλακάκης.

Αναλυτική παρουσίαση των λεωφορείων Scania Touring και φωτορεπορτάζ από το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου θα δημοσιευθούν στο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & ΤΙR Μαΐου.

Video URL
PreviousNext