Τροχοί & TIR

Αμαξοποιείο, Φανοβαφείο, Ειδικές Κατασκευές από την ERGOTRAK.

Διευρυμένες υπηρεσίες στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης των φορτηγών, στις κατασκευές και διασκευές λεωφορείων, στη φανοποιεία και στη βαφή των οχημάτων παρέχει το σύγχρονο αμαξοποιείο της ERGOTRA
Δευτέρα 06/03/2023 - 12:15
Κοινοποίηση στα Social Media

Διευρυμένες υπηρεσίες στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης των φορτηγών, στις κατασκευές και διασκευές λεωφορείων, στη φανοποιεία και στη βαφή των οχημάτων παρέχει το σύγχρονο αμαξοποιείο της ERGOTRAK του Ομίλου Σφακιανάκη.

Το αμαξοποιείο στεγάζεται σε χώρο περίπου 2.000 τετραγωνικών μέτρων στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, διαθέτοντας πλήρη εξοπλισμό και διάφορες πιστοποιήσεις, όπως ISO 9001 και 14001. Η εμπειρία των τεχνιτών της μονάδας εστιάζει στην παροχή εγγυημένων και ποιοτικών αποτελεσμάτων σε κάθε είδους εργασία. 

Άμεση εξυπηρέτηση, Άριστα αποτελέσματα, Εγγύηση Ποιότητας

Το αμαξοποιείο/φανοβαφείο της ERGOTRAK υποστηρίζει τις δραστηριότητες πωλήσεων λεωφορείων, φορτηγών, περονοφόρων κ.λπ. προσφέροντας εγγυημένη τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της, ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει σε κατασκευαστικές δραστηριότητες διασκευών λεωφορείων και άλλων οχημάτων ειδικών προδιαγραφών που παραδίδει στο Ελληνικό Δημόσιο και αναλαμβάνει σημαντικά έργα. Πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι παραδόσεις έργου διετούς διάρκειας, ανακατασκευής 61 λεωφορείων που είχε αναλάβει για την ΕΛ.ΑΣ.

Το αμαξοποιείο έχει τη δικιά του ιστορία που ξεκινά από το 1967 και έγινε συνώνυμη με την παραγωγή οχημάτων στην Ελλάδα, καθώς αποτελούσε τμήμα της κατασκευαστικής γραμμής παραγωγής λεωφορείων του εργοστασίου Σφακιανάκης. 

Σήμερα το προσωπικό της έχει απορροφηθεί από την ERGOTRAK και οι μοντέρνες εγκαταστάσεις αποτελούν τη συνέχιση της μονάδας αυτής, αναλαμβάνοντας από τις πλέον εξειδικευμένες έως απλές εργασίες διασκευών, επισκευών, φανοποιείας και βαφής.

 Σκοπός της συγκεκριμένης μονάδας, σύμφωνα με τα στελέχη της ERGOTRAK, είναι να παρέχει άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση τόσο για συνήθεις, όσο και για εξειδικευμένες επισκευές βαρέων οχημάτων και μηχανημάτων.

PreviousNext