Τροχοί & TIR

Nissan Pick Up

Nissan Pick Up Nissan Pick Up Επέστρεψε δριμύτερο Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. εμπλουτίζει την γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων της με την επανεισαγωγή του ανοικτού φορτηγ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media

Nissan Pick Up


Nissan Pick Up

Επέστρεψε δριμύτερο

Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. εμπλουτίζει την γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων της με την επανεισαγωγή του ανοικτού φορτηγού Pick Up.

Το νέο Nissan Pick Up είναι διαθέσιμο σε τρεις παραλλαγές αμαξώματος μονοκάμπινο, King Cub και διπλοκάμπινο, καλύπτοντας κάθε μεταφορική ανάγκη των επαγγελματιών και των αγροτών, τόσο όσον αφορά στο φορτίο, όσο και στους επιβάτες.

Το μονοκάμπινο Pick Up φιλοξενεί τρεις επιβάτες και έχει το μεγαλύτερο ενιαίο κάθισμα της κατηγορίας με μήκος 2,2 μ. και πλάτος 1,4 μ. ενώ προσφέρεται με κίνηση, είτε στους 2, είτε κατ’ επιλογή στους 4 τροχούς. Με στάνταρ σύστημα κατ’ επιλογήν τετρακίνησης προσφέρεται τόσο η έκδοση King Cub με τη διευρυμένη καμπίνα, που φιλοξενεί 2 επιβάτες και έχει σημαντικό χώρο φόρτωσης πίσω από τα καθίσματα, για εργαλεία και εξοπλισμό, όσο και το τετράπορτο διπλοκάμπινο Pick Up το οποίο φιλοξενεί έως 5 επιβάτες.

Με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που κυμαίνεται μεταξύ 1.120 και 1.060 κιλών, ανάλογα με τον τύπο του αμαξώματος, διαθέτει μεγάλο χώρο φόρτωσης και ελκτική ικανότητα που φτάνει έως τα 2.800 κιλά.

Ο τετρακύλινδρος τούρμπο ντίζελ κινητήρας του (2.488 κ.εκ.) προδιαγραφών Euro 4, ο οποίος αποδίδει 133 HP στις 3.600 σ.α.λ. και 304 Nm ροπής στις 2.000 σ.α.λ.
Στον τομέα της κατανάλωσης η έκδοση Single Cab 4x2 παρουσιάζει σε μικτό κύκλο 7,3 lt/100 χλμ. Στον εξοπλισμό υπολογίστε στάνταρ υδραυλικό και ρυθμιζόμενο τιμόνι και το ράδιο-CD, τον κλιματισμό και τις ηλεκτρικές ευκολίες (καθρέφτες-παράθυρα). Επίσης από πλευράς ασφάλειας οι αερόσακοι οδηγού-συνοδηγού και οι πλευρικές μπάρες στις πόρτες ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό κάθε έκδοσης, ενώ υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης ABS. Η τιμή του ξεκινά από τα 15.290 ευρώ (έκδοση Single Cub 4x2).

PreviousNext