Τροχοί & TIR

Το νέο Nissan NV 200

Έξυπνη σχεδίαση. Οι δύο αυτές λέξεις χαρακτηρίζουν το νέο βαν NV 200 της NISSAN που είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να οδηγήσουμε πριν λίγες μέρες στη Βαρκελώνη. Αυτή η σχεδίαση συνδυάζει μια
από Μανώλης Αγριμανάκης | Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Το νέο Nissan NV 200
Το νέο Nissan NV 200

Έξυπνη σχεδίαση.

Οι δύο αυτές λέξεις χαρακτηρίζουν το νέο βαν NV 200 της NISSAN που είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να οδηγήσουμε πριν λίγες μέρες στη Βαρκελώνη.



Αυτή η σχεδίαση συνδυάζει μια εξαιρετική εξωτερική αισθητική με αυξημένο χώρο φόρτωσης στην έκδοση βαν συγκρινόμενη βέβαια με τις διαστάσεις του αυτοκινήτου, αλλά και με τον ανταγωνισμό, όπως επεσήμαναν οι ειδικοί της NISSAN που συναντήσαμε στην Ισπανία

Θα πρέπει να σημειώσουμε, ότι το NV 200 διαθέτει το πλαίσιο του όχι μόνο για μεταφορές εμπορευμάτων, αλλά και επιβατών είτε στην έκδοση COMBI είτε σαν όχημα ελεύθερου χρόνου.



Το NV 200 εξοπλίζεται είτε με 4κύλινδρο κινητήρα πετρελαίου 1460 κ. εκ. 85 ΗΡ, είτε βενζίνης επίσης 4κύλινδρο 1600 κ. εκ. 105 ΗΡ ενώ και οι δύο συνεργάζονται με μηχανικό 5τάχυτο κιβώτιο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα NV 200 που οδηγήσαμε στην πόλη της Βαρκελώνη, το πρώτο βαν και το δεύτερο Combi θα διαβάσετε αναλυτικά στο Τροχοί & TIR που κυκλοφορεί.

Διαβάστε επίσης

.

Συνάντηση γιγάντων στη Νυρεμβέργη

Με τέσσερα μοντέλα συμμετείχε η Isuzu.

PreviousNext