Τροχοί & TIR

Όλη η γκάμα των φορτηγών ΜΑΝ με κινητήρες Euro 6 και με εξωτερικές βελτιώσεις

Παρουσιάστηκαν το πρωί της 19ης Ιουλίου τα νέα φορτηγά ΜΑΝ Euro 6 σε ειδική εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR. Τα νέα φορτηγά TGL, TGM, TGS, TGX εξοπλίζονται με κινητήρες Euro 6
από Μανώλης Αγριμανάκης | Παρασκευή 20/07/2012 - 16:11
Κοινοποίηση στα Social Media
man at pre iaa munich 2012 euro 6
Όλη η γκάμα των φορτηγών ΜΑΝ με κινητήρες Euro 6 και με εξωτερικές βελτιώσεις

Παρουσιάστηκαν το πρωί της 19ης Ιουλίου τα νέα φορτηγά ΜΑΝ Euro 6 σε ειδική εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR. Τα νέα φορτηγά TGL, TGM, TGS, TGX εξοπλίζονται με κινητήρες Euro 6 που έχουν την ίδια κατανάλωση με τους προηγούμενους (Euro 5), ενώ τα κιβώτια παραμένουν τα ίδια (μηχανικά και αυτοματοποιημένα).

Οι αλλαγές που έχουν επέλθει είναι εξωτερικές και αφορούν στη βελτίωση της αεροδυναμικής και της καλύτερης ψύξης του κινητήρα με διευρυμένες τις αεροεισαγωγές. Αναγνωριστικό στοιχείο των νέων φορτηγών Euro 6 –πέρα των σχεδιαστικών αλλαγών– είναι το ίδιο το logo του κατασκευαστή με τη λέξη MAN μεγαλύτερη και τον λέοντα, πιο άγριο, σε ξεχωριστή δική του θέση, που δεσπόζει πάνω από τη μάσκα.

Παράλληλα με τα φορτηγά Euro 6, η MAN έκανε την έκπληξη παρουσιάζοντας και το νέο JETLINER, επίσης Euro 6, το οποίο θα παρουσιάσουμε αναλυτικά στο ΠΟΥΛΜΑΝ & ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ του μηνός Σεπτεμβρίου.

PreviousNext