Τροχοί & TIR

2.000.000 Φορτηγά από την Kamaz!

Από τη γραμμή παραγωγής της γνωστής ρωσικής εταιρείας βαρέων επαγγελματικών οχημάτων Kamaz μόλις εξήλθε το υπ’ αριθμόν «2.000.000» όχημα.
από Βασίλης Δαραμούσκας | Δευτέρα 19/11/2012 - 18:40
Κοινοποίηση στα Social Media
Υπογραφή Πούτιν
Υπογραφή Πούτιν

Από τη γραμμή παραγωγής της γνωστής ρωσικής εταιρείας βαρέων επαγγελματικών οχημάτων Kamaz, μόλις εξήλθε το υπ’ αριθμόν «2.000.000» όχημα. Για την περίσταση, τα στελέχη της εταιρείας διοργάνωσαν (δικαίως...) πανηγυρικές εκδηλώσεις καθώς, όπως θα σύντομα θα δείτε και στην ιστοσελίδα μας, η Kamaz "έδειξε" και κάποια πολύ ενδιαφέροντα πρωτότυπα που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Τροχοί & TIR. Το Νο 2.000.000 Kamaz πάντως, ήταν ένα 6x6 χωματουργικό φορτηγό με κινητήρα και καμπίνα της ίδιας της εταιρείας.

Για βαρέα επαγγελματικά οχήματα οι παραγωγικές επιδόσεις του κατασκευαστή είναι εντυπωσιακές, και όλα δείχνουν ότι, με τη συνεργασία με τη Daimler οι ρυθμοί ανάπτυξης και τα μεγέθη θα αυξηθούν περαιτέρω. Από μία εκδήλωση ορόσημο για ολόκληρη τη ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία δε θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος στις φωτογραφίες που μας έστειλε ο συνεργάτης μας Fedor Lapshin υπογράφει στις πόρτες του μπλε Kamaz.

Kamaz No 2.000.000
PreviousNext