Τροχοί & TIR

Red Thunder

Τρεις αλλαγές χρειάστηκε να κάνει ο Νίκος, από πρώτη γρήγορα, στη δευτέρα και τέλος «κούμπωμα» την τρίτη για να γίνει το 143 καπνός... Οι αλλαγές των ταχυτήτων ήταν ακαριαίες και όταν επιστρέψαμε στο συνεργείο έπρεπε να περάσουν λίγα λεπτά για να συνέλθουμε και να συνεχίσουμε τη φωτογράφιση. Ο κόκκινος κεραυνός οφείλει το όνομά του στη βελτιωμένη μηχανή του με την αυξημένη ιπποδύναμη και φυσικά στο χρώμα του - όλη η καμπίνα είναι βαμμένη με κόκκινο πέρλα. Δεν εντοπίσαμε σημείο στην καμπίνα χωρίς μετατροπή – από τους καθρέφτες μέχρι τον πίσω προφυλακτήρα – το σύνολο είναι ένα κόσμημα.
από Παύλος Μαυρομύτης | Σάββατο 01/02/2014 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Τρεις αλλαγές χρειάστηκε να κάνει ο Νίκος, από πρώτη γρήγορα, στη δευτέρα και τέλος «κούμπωμα» την τρίτη για να γίνει το 143 καπνός... Οι αλλαγές των ταχυτήτων ήταν ακαριαίες και όταν επιστρέψαμε στο συνεργείο έπρεπε να περάσουν λίγα λεπτά για να συνέλθουμε και να συνεχίσουμε τη φωτογράφιση.
Ο κόκκινος κεραυνός οφείλει το όνομά του στη βελτιωμένη μηχανή του με την αυξημένη ιπποδύναμη και φυσικά στο χρώμα του - όλη η καμπίνα είναι βαμμένη με κόκκινο πέρλα. Δεν εντοπίσαμε σημείο στην καμπίνα χωρίς μετατροπή – από τους καθρέφτες μέχρι τον πίσω προφυλακτήρα – το σύνολο είναι ένα κόσμημα.

Διαβάστε επίσης

kalatzis

man

Τρία αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα παρουσίασε η King Long, δύο  για αστικές μεταφορές και ένα για μακρινά ταξίδια.

Πληθωρική η παρουσία  της MAN Truck & Bus, παρουσιάζοντας καινοτόμα οχήματα

Αερογραφίες από την ταινία Van Helsing η οποία παρουσιάστηκε το 2004

Το αστέρι του Δημήτρη Σκαμπετζάκη με έτος κατασκευής το 1977

PreviousNext