Τροχοί & TIR

Νέο Ford Transit

Αρχές Φεβρουαρίου βρεθήκαμε στη Βαρκελώνη για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Ford Transit. Το Transit των «2 τόνων» όπως αποκαλείται ενδοεταιρικά στη Ford, αποτελεί το μεγαλύτερο από τη νέα γενιά ε
από Μανώλης Αγριμανάκης, Βασίλης Δαραμούσκας | Σάββατο 01/03/2014 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Αρχές Φεβρουαρίου βρεθήκαμε στη Βαρκελώνη για την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Ford Transit.

Το Transit των «2 τόνων» όπως αποκαλείται ενδοεταιρικά στη Ford, αποτελεί το μεγαλύτερο από τη νέα γενιά επαγγελματικών οχημάτων του κατασκευαστή. Όπως και τα υπόλοιπα τρία μοντέλα Transit –Transit Courier, Transit Connect και Transit Custom- σχεδιάστηκε από λευκό χαρτί, και αποτελεί τμήμα ενός από τα πιο ακριβά προγράμματα εξέλιξης στην ιστορία της Ford.

Το μεγαλύτερο μοντέλο της σειράς είναι και το μόνο που διατηρεί «σκέτο» το όνομα Transit, χωρίς κάποιον άλλο προσδιορισμό. Το νέο, μεγάλο Transit μπορεί να μοιράζεται κάποια στυλιστικά στοιχεία με τα υπόλοιπα Transit, διαφέρει όμως σημαντικά, τόσο σε σχεδιασμό όσο και (κυρίως) σε σασί, εξαρτήματα και στοιχεία εκμετάλλευσης. Διαβάστε στο τεύχος που κυκλοφορεί τις εντυπώσεις μας μετά τη δοκιμή του. Διαβάστε στο τεύχος που κυκλοφορεί τις εντυπώσεις μας μετά τη δοκιμή του.

PreviousNext