Τροχοί & TIR

Έτοιμο και το Euro 6 νέο FIAT DUCATO χωρίς SCR

Η Fiat Professional προχωρά, για πρώτη φορά στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών, στη διάθεση δύο επιλογών στη γκάμα κινητήρων Euro 6 –με SCR ή μόνο με EGR εκεί όπου το μειωμένο απόβαρο είναι σ
από Βασίλης Δαραμούσκας | Τετάρτη 01/10/2014 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Fiat Professional προχωρά, για πρώτη φορά στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών, στη διάθεση δύο επιλογών στη γκάμα κινητήρων Euro 6 –με SCR ή μόνο με EGR εκεί όπου το μειωμένο απόβαρο είναι σημαντικό, και αντικαθιστά τον τρίλιτρο Multijet με καινούργιο κινητήρα 2,3 λίτρων αντίστοιχων επιδόσεων και ιδιαίτερα αυξημένης αποδοτικότητας.

Νέος Euro 6 Multijet 180hp στα 2,3 λίτρα, μόνο με EGR

Η συγκεκριμένη γκάμα Euro 6 Ducato, (θα) περιλαμβάνει κι έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα 2,3 λίτρων, μέγιστης ισχύος 180hp και ροπής 400Nm που θα αντικαταστήσει σταδιακά τον γνωστό μας τρίλιτρο ίδιας ιπποδύναμης. Το Low-Pressure EGR είναι είναι αποκλειστική τεχνολογία της Fiat, και συγκεκριμένα από την εταιρεία FPT (Fiat Powertrain Technologies) του ομίλου. Μειώνει δραστικά τις εκπομπές NOx (οξειδίων του αζώτου) χάρη σε μία νέα αρχιτεκτονική του κινητήρα που κάνει την εισαγωγή πιο αποτελεσματική, ελαχιστοποιώντας έτσι την πολυπλοκότητα της επεξεργασίας των καυσαερίων στην εξαγωγή.

Αναλυτική παρουσίαση του νέου Ducato δημοσιεύεται στο τεύχος Οκτωβρίου που κυκλοφορεί.

PreviousNext