Τη μακρά επιτυχημένη πορεία των Transporter έρχεται να συνεχίσει το Τ6, η έκτη γενιά των «θρυλικών» βαν της μάρκας, ένα αυτοκίνητο με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και άψογη οδική συμπεριφορά όπως μας δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσουμε σε ένα πρώτο test drive, που η VW διοργάνωσε αποκλειστικά για τα ευρωπαϊκά περιοδικά του «Van of the Year» στη σουηδική πρωτεύουσα.

Στην καμπίνα οδήγησης των βαν η άνεση συναντά την πολυτέλεια.Στο χώρο φόρτωσης η πλήρης εκμετάλλευση του ωφέλιμου όγκου συνδυάζεται με την εύκολη πρόσβαση των φορτίων. Στο δρόμο, η συμπεριφορά είναι υποδειγματική για ένα βαν εξοπλισμένο με σύστημα ρύθμισης των αναρτήσεων, καλό κόψιμο τιμονιού, αποτελεσματική πέδηση πλήρως υποβοηθούμενη από τα συστήματα ασφαλείας που ξεκινούν με Adaptive Cruise Control, driven alert, ESP (ευστάθεια-αποφυγή ανατροπής), προειδοποίηση για ύπαρξη οχήματος σε τυφλή γωνία κ.α.

Στα πλεονεκτήματα της 6ης γενιάς των Transporter Τ6 προσθέτουμε τους οικονομικούς κινητήρες πετρελαίου από 84 μέχρι 204 HP, βενζίνης 150-204 HP και τα άψογα συστήματα μετάδοσης με κορυφαίο το 7άρι αυτόματο κιβώτιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες από την πρώτη οδηγική δοκιμή στο Τ.Τ. μηνός Ιουλίου που κυκλοφορεί.