Τροχοί & TIR

Scania Limited Edition R 730 Red By BRM

Οι Σουηδοί παρουσίασαν στη Λυόν μία ιδιαίτερη έκδοση του κορυφαίου V8 με την ονομασία «Red by BRM». Στο περίπτερό τους έδειξαν ένα R 730 LA4X2, με καμπίνα CR19 Topline σε εξωτική περλέ μαύρη βαφή, τ
Τρίτη 26/01/2016 - 16:23
Κοινοποίηση στα Social Media

Οι Σουηδοί παρουσίασαν στη Λυόν μία ιδιαίτερη έκδοση του κορυφαίου V8 με την ονομασία «Red by BRM». Στο περίπτερό τους έδειξαν ένα R 730 LA4X2, με καμπίνα CR19 Topline σε εξωτική περλέ μαύρη βαφή, τα γραφικά της BRM και το σύνολο σχεδόν του προαιρετικού εξοπλισμού άνεσης και αισθητικής βελτίωσης των «R». Η βαφή του Scania είναι μοναδική, και οι κόκκινες λεπτομέρειες σε μάσκα, τροχούς, καθρέπτες και αμάξωμα κάνουν το Scania περιορισμένης παραγωγής να ξεχωρίζει άμεσα από κάθε άλλο όχημα.

Τα γραφικά παραπέμπουν στο λογότυπο της BRM που μοιάζει με καρό σημαία γκραν πρι. Η BRM είναι ένας γαλλικός οίκος υψηλής ωρολογοποιίας, που κατασκευάζει πανάκριβα μηχανικά ρολόγια και έχει σημαντική εμπλοκή με χορηγίες στα μηχανοκίνητα σπορ καθώς κατασκευάζει κυρίως χρονογράφους που απευθύνονται στο συγκεκριμένο κοινό. Κάθε τυχερός ιδιοκτήτης, μαζί με τα κλειδιά του τράκτορα (αποκλειστικά «730» Euro 6) θα παραλάβει κι ένα ρολόι χειρός μοντέλο V8-44 Scania, με το όνομά του και τον αριθμό σειράς του οχήματος χαραγμένα στο BRM, του οποίου η τιμή λιανικής είναι 7.000 ευρώ. Δυστυχώς, και οι 30 τράκτορες της σειράς είναι αποκλειστικό προνόμιο της Scania Γαλλίας.

Στο ίδιο τεύχος #333

PreviousNext