Τροχοί & TIR

Λιοντάρια και Δελφίνια

Ταξιδεύουμε μέχρι τον Ισθμό της Κορίνθου, στις εγκαταστάσεις των αδερφών Σταματόπουλου, με αφορμή το καινούργιο από τα τρία MAN, αυτό με τις αερογραφίες. Μπλε δελφίνι Το μπλε χρώμα που έχει κατακλύσ
Τρίτη 01/08/2017 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ταξιδεύουμε μέχρι τον Ισθμό της Κορίνθου, στις εγκαταστάσεις των αδερφών Σταματόπουλου, με αφορμή το καινούργιο από τα τρία MAN, αυτό με τις αερογραφίες.

Μπλε δελφίνι

Το μπλε χρώμα που έχει κατακλύσει το ΜΑΝ γίνεται ο ιδανικός καμβάς που αναδεικνύει το θαλασσινό τοπίο της αερογραφίας. Το κύριο θέμα της είναι τα δελφίνια και τα παιχνίδια τους στο νερό. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό, όμορφο τοπίο, το οποίο μαγνητίζει τα βλέμματα και εντυπωσιάζει ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά. Δικαιολογημένα βέβαια, καθώς η συγκεκριμένη αερογραφία ξεφεύγει από τα συνηθισμένα σχέδια, κάνοντας μια στροφή προς τη φύση. Ο καλλιτέχνης-δημιουργός της ζωγραφιάς κατάφερε εν τέλει να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο την κίνηση των δελφινιών αναπαριστώντας ρεαλιστικά την καθημερινότητά τους.

Οι αερογραφίες επάνω στην καμπίνα του ΜΑΝ έγιναν το 2006, και σήμερα, έντεκα χρόνια μετά, μας αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι τελικά αν σχεδιαστούν σωστά και ο αερογραφίστας χρησιμοποιήσει καλής ποιότητας υλικά, τότε το σχέδιο θα δείξει την ανάλογη αντοχή στο χρόνο χωρίς να ξεθωριάσει ή να κόψει το χρώμα από τον ήλιο. Οι φωτογραφίες μαρτυρούν με τον καλύτερο τρόπο το τελικό αποτέλεσμα το οποίο ακόμη και τώρα δείχνει φρέσκο!

Ο Βασίλης εκτός από τις αερογραφίες έχει προχωρήσει και σε άλλες σημαντικές αλλαγές στο φορτηγό του. Έχει κάνει εκτεταμένο facelift στην εξωτερική πλευρά και γινόμαστε πιο συγκεκριμένοι, για όσους δεν κατάλαβαν τη βασική αλλαγή του. Ο τράκτορας είναι το μοντέλο TGA το οποίο έχει μετατραπεί πλέον σε TGX μετά την τοποθέτηση νέας μάσκας, θυμίζοντας τα νεότερα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας. Κάποιες πρόσθετες πινελιές από τον ιδιοκτήτη του, όπως οι μπάρες επάνω και κάτω από το παρμπρίζ, οι προβολείς, η ανοξείδωτη επένδυση του σασί, οι ζάντες και οι μαρκίζες με φώτα όγκου χάρισαν στο ΜΑΝ τη νέα του, αναβαθμισμένη εμφάνιση.

Κλείνοντας, πρέπει να τονίσουμε ότι ο Βασίλης έχει μια ιδιαίτερη σχέση και με το γκάζι, οπότε και ο κινητήρας έχει υποστεί το απαραίτητο πείραγμα, έτσι για να μην κόβει πουθενά! 

Διαβάστε επίσης

Το αστέρι του Δημήτρη Σκαμπετζάκη με έτος κατασκευής το 1977

Οδηγούμε το νέο ηλεκτρικό Mercedes-Benz eActros 600

iveco metallica

Η ναυαρχίδα της Βέλγικης εταιρείας, το διώροφο Vanhool TDX  27 Astromega

Μολών Λαβέ power.

PreviousNext