Τροχοί & TIR

Mercedes-Benz OpenWeekend

Δεκάδες επαγγελματίες απ’ όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Mercedes-Benz Ελλάς και προσήλθαν στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας στην Κηφισιά, όπου πραγματοποιήθηκε ένα αξέχαστο Open Week
Σάββατο 04/11/2017 - 10:18
Κοινοποίηση στα Social Media

Δεκάδες επαγγελματίες απ’ όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Mercedes-Benz Ελλάς και προσήλθαν στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας στην Κηφισιά, όπου πραγματοποιήθηκε ένα αξέχαστο Open Weekend με πρωταγωνιστές τη μεγάλη γκάμα των επαγγελματικών αυτοκινήτων της μάρκας και οικοδεσπότες όλο το προσωπικό πωλήσεων και After Sales των φορτηγών και των βαν.

Περιβάλλον φιλόξενο όσο και εντυπωσιακό για τον επισκέπτη που βρέθηκε μπροστά στα αντιπροσωπευτικά μοντέλα της Mercedes-Benz από το πιο μικρό που ακούει στο όνομα Citan μέχρι το μεγαλύτερο, τη ναυαρχίδα που λέγεται Actros. Έντονο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών και για μια δοκιμή του αυτοκινήτου που επιθυμούσαν.

Οι άνθρωποι της Mercedes είχαν φροντίσει για τη διαθεσιμότητα των οχημάτων και μάλιστα με φορτίο ώστε ο οδηγός να έχει μια πιο ρεαλιστική αίσθηση της οδικής συμπεριφοράς. Actros και Sprinter βρίσκονταν σε συνεχή test drive που πραγματοποιούσαν επαγγελματίες της μεταφοράς, αλλά και εκπρόσωποι εμπορικών επιχειρήσεων.

Η εταιρεία Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ είχε την ευθύνη της επικοινωνίας του event.

Διαβάστε στο τεύχος Νοεμβρίου που κυκλοφορεί τις εντυπώσεις των καλεσμένων από τα test drive αλλά και την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes-Benz Αντώνη Ευαγγελούλη που περιγράφει τη σημερινή εικόνα της αγοράς των επαγγελματικών αυτοκινήτων και τις τάσεις που επικρατούν.

 

Στο ίδιο τεύχος #355

PreviousNext