Τροχοί & TIR

Παράδοση ΜΑΝ TGX PerformanceLine Edition

Η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας ΤΑΦΙΑΔΗΣ TRANS ΕΠΕ παραδόθηκε στους ιδιοκτήτες της από τους ανθρώπους της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Πρόκειται για το συλλεκτικό τράκτορα TGX PerformanceLine Edition με νούμερο 95
από Παύλος Μαυρομύτης | Τρίτη 30/01/2018 - 13:34
Κοινοποίηση στα Social Media

Η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας ΤΑΦΙΑΔΗΣ TRANS ΕΠΕ παραδόθηκε στους ιδιοκτήτες της από τους ανθρώπους της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. Πρόκειται για το συλλεκτικό τράκτορα TGX PerformanceLine Edition με νούμερο 95 από τους 100 που έχουν παραχθεί συνολικά. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της αντιπροσωπείας στον Ασπρόπυργο με φόντο τον εντυπωσιακό τράκτορα, ο οποίος ξεχωρίζει από το μεταλλικό μπλε χρώμα, τις ανοξείδωτες μπάρες στην οροφή, τον προφυλακτήρα με φώτα Led καθώς και τους τέσσερις προβολείς.

Αριστοκρατικό είναι και το εσωτερικό του, με ωφέλιμο όγκο 9,3 κυβικών μέτρων, το οποίο περιλαμβάνει μοναδικά διακοσμητικά στοιχεία που αναβαθμίζουν την εικόνα του και δημιουργούν έναν οικείο και ευχάριστο χώρο εργασίας για τον οδηγό. Το χρώμα των επενδύσεων είναι μπεζ και η περιμετρική κουρτίνα σε μπλε απόχρωση.

Επιπρόσθετα, όμορφες πινελιές προσφέρει το ανάγλυφο λιοντάρι ΜΑΝ στα προσκέφαλα και το λογότυπου λιονταριού στην πλάτη της καμπίνας, το δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών καθώς και οι επενδύσεις καθισμάτων με συνδυασμό δέρματος Alcantara και μπλε διακοσμητικές ραφές. Επίσης, διατίθεται πακέτο πολυμέσων της ΜΑΝ με συσκευή πλοήγησης και ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών, όπου υπάρχει η δυνατότητα για σύνδεση δυο κινητών τηλεφώνων ταυτόχρονα με λειτουργία φωνητικών εντολών και στο πάνω μέρος της κονσόλας υπάρχουν δυο θύρες USB και μια Aux.

Επίσης, διαθέτει αισθητήρες βροχής και φώτων και τέλος, ο αυτόματος εσωτερικός φωτισμός δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Η καρδιά του λιονταριού, το οποίο κινεί το συρμό με άνεση και ευκολία ανεξαρτήτως φορτίου, είναι ο D 38 κινητήρας, 15,2 λίτρων, που αποδίδει 640 ίππους στις 1.800 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 3.000 Nm στις 900-1.400 σ.α.λ. Το TGX διαθέτει το νέο κιβώτιο TraXon με μακριά τελική σχέση μετάδοσης στο 2,53, επιτυγχάνοντας τελική ταχύτητα με λιγότερες από 1.000 σ.α.λ.

Ιστορικό εταιρείας-Άποψη ιδιοκτήτη

Η εταιρεία ΤΑΦΙΑΔΗΣ TRANS ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1991 από τον κ. Γεώργιο Ταφιάδη και δραστηριοποιείται στις εθνικές και διεθνείς μεταφορές ιατρικών και βιομηχανικών αερίων με κρυογενή βυτιοφόρα (-200 βαθμοί Κελσίου). Πρόκειται για παραδοσιακό πελάτη της ΜΑΝ, ενώ σήμερα στο τιμόνι της εταιρείας βρίσκεται ο γιος του ιδρυτή της, κ. Νικόλαος Ταφιάδης, ο οποίος χαρούμενος σχετικά με τη νέα αγορά δήλωσε: «Η εταιρεία μας συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τη ΜΑΝ και το μεγαλύτερο ποσοστό του στόλου των φορτηγών μας είναι ΜΑΝ, καθότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα, την οικονομία και την αξιοπιστία των προϊόντων της. Στο στόλο μας προστέθηκε σήμερα ένας τράκτορας-κόσμημα, τον οποίο ανυπομονούμε να θέσουμε επί το έργον!».

Δηλώσεις Λουκά Δρούκαλη και Σταύρου Παπαδόπουλου

Αναφορικά με το γεγονός ότι ο στόλος της συγκεκριμένης εταιρείας αποτελείται στη συντριπτική του πλειοψηφία από οχήματα ΜΑΝ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΑΝ Ελλάς κ. Λουκάς Δρούκαλης, στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης, δήλωσε: «Eστιάζουμε σε κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, παρέχοντας κατάλληλες και αποδοτικές λύσεις για τις μεταφορικές του ανάγκες. Όπως και στη σημερινή περίπτωση, το ότι οι πελάτες μας επιλέγουν τη MAN ξανά και ειδικά το κορυφαίο μοντέλο μας, αποτελεί για εμάς την καλύτερη ανταμοιβή».

Ο κ. Σταύρος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Λεωφορείων και Φορτηγών της ΜΑΝ Ελλάς, δήλωσε τα εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το συλλεκτικό αυτό κομμάτι, ο τράκτορας TGX PerformanceLine Edition, αποκτήθηκε από μια εταιρεία που εκτιμά εδώ και χρόνια στα φορτηγά της ΜΑΝ την ποιότητα, την αξιοπιστία, το χαμηλό συνολικό κόστος χρήσης (TCO) και μας τιμάει με τη συνεργασία της. Ευχόμαστε στον κ. Ταφιάδη να απολαύσει αυτό το μοναδικό όχημα που θα τον διευκολύνει σημαντικά στο καθημερινό του έργο».

Στο ίδιο τεύχος #358

PreviousNext