Τροχοί & TIR

Nέο Ranger Wildtrak X

To Ford Ranger, το κορυφαίο σε πωλήσεις pick-up στην Ευρώπη, μετά την επιτυχημένη έκδοση «Black Edition», αποκτά μία ακόμα ειδική έκδοση. Λόγος γίνεται για το νέο Ranger Wildtrak X, που κάνει το ντε
Κυριακή 06/05/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

To Ford Ranger, το κορυφαίο σε πωλήσεις pick-up στην Ευρώπη, μετά την επιτυχημένη έκδοση «Black Edition», αποκτά μία ακόμα ειδική έκδοση. Λόγος γίνεται για το νέο Ranger Wildtrak X, που κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση «2018 CV Show» του Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Το Wildtrak X διαθέτει ιδιαίτερα εξωτερικά και εσωτερικά χαρακτηριστικά. Πιο συγκεκριμένα, η μεταλλική βαφή «Performance Blue» διατίθεται για πρώτη φορά στο μοντέλο Wildtrak. Επιπλέον, τη μορφή του οχήματος αναβαθμίζουν οι μαύρες λεπτομέρειες στη μάσκα, τη σπορ μπάρα, τις ράγες οροφής και τα πλαϊνά σκαλοπάτια. Μαύρες είναι και οι ζάντες αλουμινίου, αλλά και τα λογότυπα «Wildtrak», όπως και το στάνταρ κάλυμμα του χώρου φόρτωσης, το οποίο ασφαλίζει.

Στο εσωτερικό, συναντάμε στοιχεία που βελτιώνουν την εικόνα, δημιουργώντας ένα περισσότερο πολυτελές περιβάλλον. Ο εξοπλισμός της καμπίνας περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- μαύρα δερμάτινα καθίσματα με γκρι (River Rock) ραφές.

Το Wildtrak X θα προσφέρεται αποκλειστικά σε αμάξωμα Double Cab, με τον ισχυρό diesel κινητήρα του Ranger 3.2L TDCi, ένα μοτέρ απόδοσης 200 ίππων που συνεργάζεται με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης. Η Ford ανακοινώνει μέση κατανάλωση καυσίμου 8,8 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 της τάξης των 231 γρ./χλμ.

PreviousNext