Τροχοί & TIR

Το πιο «σκληρό» Navara

Εντυπωσιακό ντεμπούτο πραγματοποίησε στην έκθεση CV Show του Μπέρμιγχαμ, το νέο pick-up, Navara OFF-ROADER AT32, το οποίο αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας μεταξύ της Nissan και της ισλανδικής εται
Τρίτη 08/05/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Εντυπωσιακό ντεμπούτο πραγματοποίησε στην έκθεση CV Show του Μπέρμιγχαμ, το νέο pick-up, Navara OFF-ROADER AT32, το οποίο αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας μεταξύ της Nissan και της ισλανδικής εταιρείας Arctic Trucks, που ειδικεύεται στην κατασκευή σκληροτράχηλων εκτός δρόμου οχημάτων.

Η ειδική έκδοση του Navara εξοπλίζεται με ανάρτηση που αυξάνει την απόστασή του από το έδαφος κατά 20 χλστ. (243 από 223 χλστ.). Το παραπάνω, σε συνδυασμό με τα ελαστικά των 32 ιντσών που φιλοξενούνται σε ζάντες 17 ιντσών της Arctic Trucks, αυξάνουν συνολικά την εδαφική ανοχή κατά 40 χλστ. Η γωνία προσέγγισης εμποδίου έχει ανέβει από τις 30,4° στις 35°, την ίδια στιγμή που η αντίστοιχη γωνία εξόδου από ένα εμπόδιο έχει πάει από τις 22,2° στις 24°.

Επιπλέον ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της έκδοσης OFF-ROADER AT32, είναι οι ποδιές που προστατεύουν τον κινητήρα, το κιβώτιο και το ντεπόζιτο. Ακόμα, συναντάμε διευρυμένους θόλους τροχών, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει κλείδωμα του εμπρός διαφορικού και αναπνευστήρας (snorkel), ο οποίος αυξάνει τη δυνατότητα υδάτινου περάσματος του Navara κατά 200 χλστ., φέρνοντάς την εν λόγω τιμή στα 800 χλστ.

Στον στάνταρ εξοπλισμό του Navara OFF-ROADER AT32 υπάρχουν -μεταξύ άλλων- τα συστήματα Hill Start Assist, Hill Decent Control, Intelligent Emergency Braking και Intelligent Around View Monitor. Όπως κάθε «κανονικό» επαγγελματικό μοντέλο της Nissan, έτσι και το Navara OFF-ROADER AT32 συνοδεύεται από εργοστασιακή εγγύηση πέντε χρόνων.

PreviousNext