Τροχοί & TIR

Νέο Scania XT φυσικού αερίου

Το νέο Scania XT αποκτά μια ολοκαίνουργια έκδοση φυσικού αερίου, η οποία εξοπλίζεται με τον κινητήρα των 13 λίτρων που αποδίδει 410 ίππους. Επιπλέον φέρει οκτώ (8) δεξαμενές, η κάθε μία από τις οποί
Δευτέρα 21/05/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το νέο Scania XT αποκτά μια ολοκαίνουργια έκδοση φυσικού αερίου, η οποία εξοπλίζεται με τον κινητήρα των 13 λίτρων που αποδίδει 410 ίππους. Επιπλέον φέρει οκτώ (8) δεξαμενές, η κάθε μία από τις οποίες χωράει 118 λίτρα CNG, γεγονός που προδίδει στο φορτηγό αυτονομία έως και 500 χιλιομέτρων (στην άσφαλτο).

Οι δεξαμενές CNG (συμπιεσμένο φυσικό αέριο) έχουν τοποθετηθεί σε υπερυψωμένη θέση πάνω στο πλαίσιο, ώστε να μην περιορίζεται η εδαφική ανοχή του οχήματος, κάτι που το ευνοεί όταν κινείται σε χωμάτινους δρόμους ή και εργοτάξια. Χάρη στους μειωμένους ρύπους CO2 λόγω φυσικού αερίου, το φορτηγό ενδείκνυται για εργασίες από και προς τα αστικά κέντρα, εκεί δηλαδή που η ποιότητα του αέρα είναι κρίσιμη παράμετρος. Το νέο Scania XT φυσικού αερίου θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις ανατρεπόμενου, γερανού, ανυψωτικού, αλλά και ως μπετονιέρα.

PreviousNext