Τροχοί & TIR

Η ΔΕΗ με Fullback από τη Σφακιανάκης ΑΕΒΕ

Με 77 διπλοκάμπινα Fiat Fullback Pick-Up 4x4, ενίσχυσε πρόσφατα τον στόλο της η ΔΕΗ, με σκοπό την άμεση ενίσχυση του υποστηρικτικού έργου των ηλεκτροπαραγωγών μονάδων της ανά την Ελλάδα. Το Fullba
Παρασκευή 06/07/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με 77 διπλοκάμπινα Fiat Fullback Pick-Up 4x4, ενίσχυσε πρόσφατα τον στόλο της η ΔΕΗ, με σκοπό την άμεση ενίσχυση του υποστηρικτικού έργου των ηλεκτροπαραγωγών μονάδων της ανά την Ελλάδα.  

Το Fullback αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εργαλείο δουλειάς, που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις off-road χάρη στο κορυφαίο σύστημα 4x4 Super-Select (με περιστροφικό επιλογέα και τη δυνατότητα κλειδώματος του πίσω διαφορικού αλλά και του κεντρικού) και με δυνατότητα να μεταφέρει 1 τόνο ωφέλιμο φορτίο.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Fiat Professional, η επιλογή της ΔΕΗ, να εμπλουτίσει το εξαιρετικά απαιτητικό και υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες μεταφορικό/υποστηρικτικό  της έργο, με τα ολοκαίνουργια Pick-Up Fullback», δήλωσε ο Γιώργος Μπακόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της FCA Greece κατά την τελετή παράδοσης των 77 ολοκαίνουργιων Fiat Fullback από  τον επίσημο διανομέα Fiat Professional Σφακιανάκης ΑΕΒΕ.

Στο ίδιο τεύχος #363

PreviousNext