Τροχοί & TIR

Τρισδιάστατος διαμορφωτής από DAF

Όλες οι ευρωπαϊκές ιστοσελίδες της DAF Trucks, φιλοξενούν πλέον το «3D DAF Truck Configurator», που επιτρέπει στους υποψήφιους πελάτες της μάρκας να διαμορφώσουν online το φορτηγό τους όπως ακριβώς
Σάββατο 11/08/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Όλες οι ευρωπαϊκές ιστοσελίδες της DAF Trucks, φιλοξενούν πλέον το «3D DAF Truck Configurator», που επιτρέπει στους υποψήφιους πελάτες της μάρκας να διαμορφώσουν online το φορτηγό τους όπως ακριβώς το φαντάζονται.

Οι επιλογές περιλαμβάνουν όλες τις εκδόσεις αξόνων και καμπίνας, όπως και κάθε επιλογή που δίνει ο κατασκευαστής (πού θα τοποθετηθούν τα ντεπόζιτα, οι μπαταρίες κ.τ.λ.), με την απεικόνιση μάλιστα να γίνεται τρισδιάστατα. Το τελικό φορτηγό, όπως αυτό προκύπτει από τον «configurator» της μάρκας, αποστέλλεται απευθείας στον έμπορο και στον αμαξοποιό.

Το εικονικό φορτηγό μπορεί να περιστραφεί κατά 360ο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ηλεκτρονικής διαμόρφωσης, καθιστώντας έτσι δυνατή την άμεση επαλήθευση του κατά πόσο το επιλεγμένο πλαίσιο, η καμπίνα και οι επιλογές, παρέχουν τη βέλτιστη λύση για την εφαρμογή και την ενδεχόμενη υπερκατασκευή. Αυτό έχει ιδιαίτερη αξία και για τον αμαξοποιό, ο οποίος μπορεί αμέσως να δει αν τα σωστά εξαρτήματα βρίσκονται στην ενδεδειγμένη θέση.

Στο ίδιο τεύχος #364

PreviousNext