Τροχοί & TIR

Truck Metal Park Opening

Μοναδικές και αξέχαστες στιγμές, με φόντο εντυπωσιακά φορτηγά, έζησαν οι επισκέπτες του 1ου Truck Metal Park Opening στον Ασπρόπυργο. Πρόκειται για μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρ
Δευτέρα 20/08/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Μοναδικές και αξέχαστες στιγμές, με φόντο εντυπωσιακά φορτηγά, έζησαν οι επισκέπτες του 1ου Truck Metal Park Opening στον Ασπρόπυργο. Πρόκειται για μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Contlift Δημήτρης Κόντος εγκαινιάζοντας παράλληλα τη νέα δραστηριότητα της επιχείρησής του, που αφορά χώρο πάρκινγκ και Truck Stop με όλες τις ανέσεις και υποδομές για τους επαγγελματίες οδηγούς. Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή για όλους τους φίλους του φορτηγού και πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουνίου.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο φωτογραφικός φακός του Truck No1 απαθανατίζοντας στιγμές γεμάτες πάθος και αδρεναλίνη από τους οδηγούς τρακτόρων και τριαξονικών φορτηγών με συνεχόμενα drift και burn out. Άλλωστε σε τέτοιες εκδηλώσεις όλα επιτρέπονται και έτσι τα μαύρα ντουμάνια από τις εξατμίσεις σκέπασαν την περιοχή. Ανάμεσα στα οχήματα που περίμεναν το κοινό να τα γνωρίσει από κοντά ξεχώρισαν ορισμένα με αερογραφίες, αρκετά άλλα με έξτρα αξεσουάρ και ανοξείδωτα και φυσικά αυτά με τις ντυμένες καμπίνες.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις πενήντα και περιελάμβαναν μια ευρεία γκάμα φορτηγών από τα μικρότερα, Atego μέχρι και τα ισχυρότερα R και FH.

Στο ίδιο τεύχος #364

PreviousNext