Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο μεγάλο Ford Transit

Η πιο σημαντική παγκόσμια πρεμιέρα της Ford, και μία από τις πιο σημαντικές ειδήσεις ολόκληρης της έκθεσης ΙΑΑ 2018, στην κατηγορία των LCV, ήταν αυτή του νέου μεγάλου Transit 2T.

Με μία εντυπωσιακή γκάμα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, ο εκθεσιακός χώρος της Ford στην Έκθεση ΙΑΑ 2018 στο Αννόβερο ήταν πόλος έλξης για τους επισκέπτες. Ο κατασκευαστής έχει στόχο να διατηρήσει τα πρωτεία της ευρωπαϊκής αγοράς, και για να το επιτύχει λανσάρει με καταιγιστικούς ρυθμούς νέα μοντέλα, που αποπνέουν φρεσκάδα και συνοδεύονται από ρηξικέλευθες μηχανολογικές λύσεις.

Ενδεικτικά, το νέο μεγάλο Transit με το πρώτο αυτόματο σασμάν 10 σχέσεων για van της παγκόσμιας αγοράς, το πρώτο «ήπιο» υβριδικό σύστημα για πετρελαιοκινητήρα της κατηγορίας στο ίδιο αυτοκίνητο, το πρώτο plug-in (PHEV) υβριδικό (Transit Custom) και μία ατελείωτη λίστα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης για όλα τα μοντέλα, τοποθετούν τα LCV με το μπλε οβάλ στη μάσκα, στο άνω άκρο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Οκτωβρίου (366) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.

Ετικέτες: 
Ford TransitFordΙΑΑ 2018

Στο ίδιο τεύχος: