Τροχοί & TIR

Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

Όπως σε κάθε Έκθεση Transport Show, έτσι και φέτος η Mercedes-Benz είχε το μεγαλύτερο περίπτερο και μεταξύ άλλων παρουσίασε και μία λαμπερή πρεμιέρα, αυτή του νέου πολυαναμενόμενου Actros. Το περίπτ
Κυριακή 04/11/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Όπως σε κάθε Έκθεση Transport Show, έτσι και φέτος η Mercedes-Benz είχε το μεγαλύτερο περίπτερο και μεταξύ άλλων παρουσίασε και μία λαμπερή πρεμιέρα, αυτή του νέου πολυαναμενόμενου Actros.

Το περίπτερό της αποτέλεσε πόλο έλξης για τους επαγγελματίες του χώρου, μεταφορείς, ιδιοκτήτες εταιρειών, τουριστικών γραφείων και μετόχων ΚΤΕΛ. Όχι άδικα βέβαια καθώς εκτός από τα πολλά εκθέματα που μπορούσαν να δουν οι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας, ζητώντας από τους ίδιους αναλυτική παρουσίαση των μοντέλων. Οι επιλογές της Mercedes-Benz για τον κλάδο των μεταφορών είναι πολλές και στην Transport Show το κοινό είχε την ευκαιρία να τις δει από κοντά στο σύνολό τους.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Νοεμβρίου (367) του ΤΡΟΧΟΙ & TIR, που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.

Στο ίδιο τεύχος #367

Διαβάστε επίσης

.

.

To στολίδι του Αιγαίου.

Το πρόσφατο απόκτημα της εταιρείας G&V Transporting, η οποία έχει στο στόλο της δώδεκα Mercedes-Benz Actros. To επικαθήμενο μεταφέρει διάφορα εμπορεύματα από τα Ιωάννινα στην Αθήνα και εν συνεχεία φορτώνει για την Κέρκυρα.

Ο Rocky Balboa της μεταφορικής Αφοί Τότσκα Ο.Ε.

PreviousNext