Τροχοί & TIR

Ανδρέας Νίκας Α.Ε.

Η Ανδρέας Νίκας, έδειξε δύο από τα πιο ιδιαίτερα minibus της έκθεσης, βασισμένα πάνω στο πλαίσιο του Mercedes-Benz Sprinter νέας γενιάς, και όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι οι επισκέπτες ήθελαν να δουν
Δευτέρα 26/11/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Ανδρέας Νίκας, έδειξε δύο από τα πιο ιδιαίτερα minibus της έκθεσης, βασισμένα πάνω στο πλαίσιο του Mercedes-Benz Sprinter νέας γενιάς, και όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι οι επισκέπτες ήθελαν να δουν από κοντά τις δημιουργίες της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας.

Πραγματικός συνωστισμός δημιουργήθηκε ειδικά στο σαλόνι του φοβερού σούπερ-VIP Sprinter 416 CDI με τα μπεζ καπιτονέ δέρματα και τα ολόκληρα στρέμματα από αλκαντάρα, που ντύνουν από το τιμόνι μέχρι τις εμπρός κολώνες. Ο διάκοσμος γενικά, στα minibus της «Νίκας» είναι εκπληκτικός, με τον τόνο να δίνει ο… έναστρος ουρανός στην –εννοείται πλήρως ενδεδυμένη με ακριβή επένδυση- οροφή.

Η Ανδρέας Νίκας Α.Ε. έχει πάνω από τρεις δεκαετίες εμπειρία στην κατασκευή minibus, και φημίζεται για την ειδίκευσή της στην κατασκευή και διαμόρφωση του Mercedes Sprinter σε εκδόσεις από 10 έως 21 θέσεις. Η γκάμα πάντως, των τύπων αμαξωμάτων τα οποία προσφέρει η εταιρεία είναι ιδιαίτερα μακροσκελής και περιλαμβάνει λεωφορεία μεταφοράς προσωπικού, τουριστικά, σχολικά, μεταφοράς ΑμΕΑ κ.λπ. Η εταιρεία έχει επίσης τη δυνατότητα διαμόρφωσης αμαξωμάτων πάνω στους περισσότερους τύπους πλαισίων, και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες όπως Mercedes-Benz, Iveco, Citroen και Fiat.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Νίκας είναι πιστοποιημένος Van Partner της Mercedes-Benz ενώ οχήματά της εξάγονται σε ευρωπαϊκές χώρες, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ισραήλ και αλλού. Η ετήσια παραγωγή κινείται ανάμεσα στις 100 με 150 μονάδες, εκ των οποίων ένα ποσοστό 60% εξάγεται. Τα τελευταία χρόνια η γκάμα των δραστηριοτήτων συμπεριλαμβάνει και την παραγωγή ειδικών οχημάτων και φορτηγών, όπως κινητά κέντρα διοίκησης, μονάδες επιτήρησης, κινητά γραφεία, κινητές πολυτελείς εκθέσεις και πολλές ακόμη διαμορφώσεις.

Στο ίδιο τεύχος #367

PreviousNext