Τροχοί & TIR

ErmisBus

Σε ένα χώρο που παρέπεμπε σε ακριβή μπουτίκ, αλλά και στους εξωτερικούς χώρους του MEC, η γνωστή ErmisBus υποδέχθηκε τους επισκέπτες, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά έν
Τρίτη 27/11/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε ένα χώρο που παρέπεμπε σε ακριβή μπουτίκ, αλλά και στους εξωτερικούς χώρους του MEC, η γνωστή ErmisBus υποδέχθηκε τους επισκέπτες, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ένα από τα πρώτα VIP λεωφορεία που «χτίστηκαν» πάνω σε πλαίσιο του Mercedes Sprinter νέας γενιάς.

Το Sprinter 316 CDI Limo-VIP Diplomatic όπως το ονομάζει η εταιρεία, στα σχεδόν έξι μέτρα μήκος ήταν πιθανότατα το όχημα που τιμήθηκε με τις περισσότερες… «σέλφι» στην Transport Show 2018. Με ISO 9001 (διασκευής 2015), ευρωπαϊκή έγκριση τύπου 2007/46, πιστοποιητικό συμμόρφωσης COC, πλήρη αντισκωριακή προστασία αμαξώματος, θερμική και ηχητική μόνωση καθώς και 2 χρόνια ή 200.000 χιλιόμετρα εγγύηση, είναι σχεδόν αυτονόητη επιλογή για όποιον ψάχνει ένα από τα κορυφαία minibus για VIP χρήση. Κινητήρας είναι ο ΟΜ 651 των 163 hp, το κιβώτιο το αυτόματο 7G-Tronic Plus και ο εξοπλισμός ενεργητικής ασφάλειας στα γνωστά, κορυφαία επίπεδα.

Από εκεί και πέρα, είναι περίπου ευνόητο ότι, τα Sprinter της ErmisBus έρχονται με τη μεγάλη (10,25 ίντσες) οθόνη του συστήματος πολυμέσων και συνδεσιμότητας MBUX της Mercedes, πάνω στο οποίο η ελληνική εταιρεία προσθέτει ένα σωρό επιπλέον δυνατότητες για την πλήρη ψυχαγωγία και άνετη διαβίωση των τυχερών επιβατών. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση τέλος, διαπιστώσαμε συνομιλώντας με τον κ. Δημήτρη Μιχαλόπουλο ότι, τα μηνύματα από την ελληνική αγορά είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα: «όλα τα λεωφορεία που δείχνουμε στην έκθεση είναι πουλημένα, και η ζήτηση είναι πολύ υψηλή», μας επισήμανε ο κ. Μιχαλόπουλος.

PreviousNext