Τροχοί & TIR

Εκδόσεις Αγριμανάκη AE – ΤΡΟΧΟΙ & TIR

Στο τέλος της περιήγησής τους στους διαδρόμους της TRANSPORT SHOW 2018, τους επισκέπτες περίμενε το περίπτερο του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την 3η Διεθνή Έκθεση
Τετάρτη 07/11/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Στο τέλος της περιήγησής τους στους διαδρόμους της TRANSPORT SHOW 2018, τους επισκέπτες περίμενε το περίπτερο του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την 3η Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων, Τεχνολογίας Μεταφορών και Logistics.

Από το περίπτερο δεν έλειψαν ούτε στιγμή οι επισκέπτες, οι οποίοι πέρασαν για να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των Μεταφορών, να συζητήσουν για τα θέματα που αφορούν τον κλάδο, να καταθέσουν τις προτάσεις ή τους προβληματισμούς τους. Αυτά που έγιναν πραγματικά ανάρπαστα, ήταν τα πέντε τελευταία τεύχη του ΤΡΟΧΟΙ & TIR, ενώ δεν έλειψαν και οι φανατικοί αναγνώστες – συλλέκτες, που έψαχναν τεύχη του περιοδικού από προηγούμενες δεκαετίες.

 

Troxoikaitir.gr/eshop

Μεγάλη κοσμοσυρροή υπήρξε γύρω από τα αυθεντικά αξεσουάρ και είδη ένδυσης των Scania, MAN, Volvo, DAF, αλλά και από αυτά της Trucker, δεκάδες προϊόντα άριστης ποιότητας για όλα τα βαλάντια, που αφορούν ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου. Στο περίπτερο υπήρχαν, επιπλέον, τα είδη ταχογράφου της VDO, ενώ λόγω του περιορισμού του χώρου, μπόρεσε να παρουσιαστεί ένα μέρος μόνο των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα troxoikaitir. gr/eshop. Αξίζει να τονιστεί, τέλος, πως για πρώτη φορά διατέθηκαν τα γνήσια προϊόντα από τη συλλογή Mercedes-Benz Collection, που κέρδισαν τους επισκέπτες με την αισθητική και την ποιότητά τους.

Στο ίδιο τεύχος #367

PreviousNext