Τροχοί & TIR

Απογραφές και Ασφάλεια των μεταφορών

Το Supply Chain Institute, πρόκειται να πραγματοποιήσει στις εγκαταστάσεις του (Εµπορικό Κέντρο Αίθριο, Αγ. Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι) δύο σεμινάρια με αντικείμενο τις απογραφές και την ασφάλεια των
Τρίτη 04/12/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το Supply Chain Institute, πρόκειται να πραγματοποιήσει στις εγκαταστάσεις του (Εµπορικό Κέντρο Αίθριο, Αγ. Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι) δύο σεμινάρια με αντικείμενο τις απογραφές και την ασφάλεια των εμπορευματικών μεταφορών.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 θα λάβει χώρα το σεμινάριο με θέμα: «Ακριβείς και όχι ακριβές απογραφές», το οποίο απευθύνεται σε logistics managers, διευθυντές αποθήκης, εργοδηγούς/αποθηκάριους, οικονοµικούς διευθυντές - αναλυτές, λογιστές, οικονοµικούς ελεγκτές και υπεύθυνους πληροφορικής.

Επιπλέον, το σεμινάριο της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου 2018, θα έχει ως αντικείμενο: «Ασφαλής οδική εμπορευματική μεταφορά, μεθοδευμένη πρόληψη και αντιμετώπιση των κινδύνων της μεταφοράς». Αφορά σε χρήστες μεταφορικών υπηρεσιών, κατόχους ιδιόκτητου στόλου οχημάτων μεταφοράς και διανομής, παρόχους μεταφορικού έργου για λογαριασμό τρίτων, διευθυντές εφοδιαστικής αλυσίδας εμπροβιομηχανικών επιχειρήσεων, logistics managers και υπεύθυνους μεταφορών, υπεύθυνους φορτοεκφόρτωσης και αποστολής εμπορευμάτων, αυτοκινητιστές – ιδιοκτήτες φορτηγών, κ.α.

PreviousNext