Τροχοί & TIR

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη διοίκηση στα logistics

Tο Supply Chain Institute με την επιστημονική υποστήριξη της Planning, πρόκειται να πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace της Θεσσαλονίκης, ένα εκπαιδευτικό σεμ
Δευτέρα 03/12/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Tο Supply Chain Institute με την επιστημονική υποστήριξη της Planning, πρόκειται να πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace της Θεσσαλονίκης, ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Σύγχρονα εργαλεία για τη διοίκηση της ομάδας στα logistics».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε υπεύθυνους βάρδιας, εργοδηγούς αποθήκης και παραγωγής, ομαδάρχες και γενικότερα σε όσους εργαζόμενους εποπτεύουν εργατικό και τεχνικό προσωπικό σε αποθήκες και εργοστάσια. Στόχος του διαδραστικού σεμιναρίου είναι -μέσα από ένα συνδυασμό εκπαίδευσης και ανταλλαγής εμπειριών και λύσεων- να ενισχυθούν οι συμμετέχοντες µε σύγχρονες πρακτικές καλύτερης οργάνωσης και διαχείρισης έργου, καθοδήγησης ομάδας και επίτευξης µμεγαλύτερης παραγωγικότητας. Αναλυτικότερα, με εκπαιδευτή τον κ. Ιωσήφ Μπούρλα και μέσα από τέσσερις θεματικές ενότητες, οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να οργανώνουν και να συντονίζουν την ομάδα των ανθρώπων τους προς µία ευθυγραµµισµένη µε την εταιρεία πορεία, αλλά και πώς να διοικούν χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα και αποδοτικά εργαλεία και συστήματα.

Επιπλέον, θα ενημερωθούν για το πώς να επιλέγουν τα κατάλληλα άτοµα στα οποία και αναθέτουν τις διάφορες εργασίες ώστε να αυξάνει η απόδοση της ομάδας τους, παρακινώντας παράλληλα τους ανθρώπους να λειτουργούν στο µέγιστο των δυνατοτήτων τους. Ακόμα, θα αναλυθεί η καθοδήγηση των εργαζομένων με τη µέθοδο του Coaching, αλλά και ο σωστός τρόπος του τακτικού ελέγχου για την αξιολόγηση της απόδοσης, ατομικής και συνολικής. Επιπροσθέτως, οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν τον τρόπο με τον οποίο θα αντεπεξέρχονται µε επιτυχία στις προκλήσεις έκτακτων καταστάσεων, αποτελώντας εμπνευσμένους ηγέτες που οργανώνουν και διαχειρίζονται κατάλληλα το έργο και τον αντίστοιχο χρόνο.

Στο ίδιο τεύχος #368

PreviousNext