Τροχοί & TIR

Ελαστικό Giti για τρέιλερ

Η εταιρεία Δ.ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ, ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ελαστικών Giti, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά για πρώτη φορά το νέο ελαστικό της Giti Tire, GTR955. Το GTR955 αποτελεί το ολοκαίν
Δευτέρα 10/12/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η εταιρεία Δ.ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ, ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ελαστικών Giti, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά για πρώτη φορά το νέο ελαστικό της Giti Tire, GTR955.

Το GTR955 αποτελεί το ολοκαίνουργιο ελαστικό της Giti κατάλληλο για τρέιλερ. Το νέο ελαστικό GTR955 είναι χαρακτηρισμένο ως COMBI ROAD ελαστικό, συνδυάζοντας υψηλές επιδόσεις τόσο σε μακρινές αποστάσεις όσο και σε περιφερειακές διαδρομές για εσωτερική μεταφορά. Ο νέος σχεδιασμός του GTR955 υπόσχεται αυξημένη χιλιομετρική απόδοση, μεγάλη ανθεκτικότητα καθώς και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου σε σχέση πάντα με τον προκάτοχό του GTL919.

H Giti Tire αποτελεί επισήμως τον 5ο μεγαλύτερο παραγωγό ελαστικών φορτηγών στον κόσμο με 11 ερευνητικά κέντρα σε όλο τον κόσμο για τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της και 8 μονάδες παραγωγής σε ΗΠΑ, Κίνα και Ινδονησία. Το νέο GTR955 διατίθεται από το επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Δ.ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ σε όλη την Ελλάδα.

PreviousNext