Ολοκληρώθηκε τον περασμένο Νοέμβρη η 4η πανελλήνια έρευνα με τίτλο «Ο Τομέας των Logistics στην Ελλάδα», στην οποία γίνεται μια εμπεριστατωμένη καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης, καθώς και οι μελλοντικές τάσεις. Πρόκειται για την πληρέστερη σήμερα αναφορά στον συγκεκριμένο τομέα, αποτέλεσμα εργασίας της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL) και του πανεπιστημίου Αιγαίου με τη συνδρομή του ΙΟΒΕ (Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών), των ερευνητών κ.κ. Ηλ. Ντεμιάν και Σ. Νταντσεβ, της ΕΛ.ΣΤΑΤ και της EUROSTAT. Στην ομάδα εργασίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου συμμετείχαν οι κ.κ. Βασίλειος Ζεϊμπέκης, Ιωάννης Μίνης, Κωνσταντίνα Καραναστάση και Νικόλαος Βάχλας.

Στο μήνυμά του, ο πρόεδρος της ΕΕL κ. Νίκος Ροδόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η σημερινή 4η πανελλήνια έρευνα δείχνει τον δρόμο για την ανάπτυξη και την πρόοδο, αποτυπώνει τη δυναμική και χαρακτηρίζει την ανθεκτικότητα σε μια μετα-μνημονιακή Ελλάδα, που έχει πολύ δρόμο να διανύσει».

Η έρευνα χωρίζεται σε επτά κεφάλαια το καθένα με τη δική του σπουδαιότητα και όλα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τα κεφάλαια αυτά παρουσιάζονται στις σελίδες του περιοδικού μας με προτεραιότητα σε αυτά που είναι αμεσότερου ενδιαφέροντος για τους αναγνώστες μας και ξεκινάμε με αυτό που αποτυπώνει την υφιστάμενη κατάσταση των Ελληνικών Logistics και παρουσιάζει, επίσης, την άποψη της αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Ιανουαρίου (369) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.