Τροχοί & TIR

Τα 4x4 της GAZ

Η GAZ δημιούργησε δύο πρωτότυπα τετρακίνητα οχήματα, ένα pick-up και ένα minibus, παίρνοντας το σασί του Sobol 4x4 και τοποθετώντας σε αυτό την καμπίνα του GAZelle NEXT. Τα εν λόγω οχήματα της GAZ δ
Τετάρτη 30/01/2019 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Εξαθέσιο είναι το διπλοκάμπινο pick-up, η καρότσα του οποίου έχει την ικανότητα μεταφοράς αντικειμένων βάρους 800 κιλών και παράλληλα στη βάση του αμαξώματος, υπάρχουν κλειστά κουτιά μεταφοράς εξοπλισμού.

Η GAZ δημιούργησε δύο πρωτότυπα τετρακίνητα οχήματα, ένα pick-up και ένα minibus, παίρνοντας το σασί του Sobol 4x4 και τοποθετώντας σε αυτό την καμπίνα του GAZelle NEXT.

Τα εν λόγω οχήματα της GAZ διαθέτουν μακρύτερο μεταξόνιο στα 3.185 χλστ. (κανονικά είναι στα 2.760 χλστ.) και εξοπλίζονται με σύστημα τετρακίνησης κατ’ επιλογήν, κιβώτιο με κοντές σχέσεις και κλειδώματα για τα εμπρός και πίσω διαφορικά. Το mini-bus έχει τη δυνατότητα μεταφοράς έξι επιβατών και διαθέτει μπαγκαζιέρα με επαρκή χωρητικότητα για τις αποσκευές τους. Εξαθέσιο είναι και το διπλοκάμπινο pick-up, τη μορφή (αλλά και τις δυνατότητες) του οποίου αναβαθμίζει ο «εργάτης» που έχει τοποθετηθεί στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα. Η καρότσα του pick-up έχει την ικανότητα μεταφοράς αντικειμένων βάρους 800 κιλών και παράλληλα στη βάση του αμαξώματος, υπάρχουν κλειστά κουτιά μεταφοράς εξοπλισμού.

PreviousNext