Τροχοί & TIR

Μαζική παραγωγή για το ηλεκτρικό Street Scooter WORK

Έγκριση από τις Αρχές της Γερμανίας έλαβε η Street Scooter GmbH, η θυγατρική εταιρεία κατασκευής ηλεκτροκίνητων οχημάτων του ομίλου Deutsche Post DHL Group, για τη μαζική παραγωγή του ηλεκτρικού βαν
Τρίτη 29/01/2019 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Η έγκριση αφορά όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά σε όλες τις χώρες μέλη της Ε.Ε., όπως και στην Ελβετία και στη Νορβηγία. Επιπλέον, απλοποιεί τις διαδικασίες ταξινόμησης και σε κράτη εκτός Ε.Ε.
Η έγκριση αφορά όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά σε όλες τις χώρες μέλη της Ε.Ε., όπως και στην Ελβετία και στη Νορβηγία. Επιπλέον, απλοποιεί τις διαδικασίες ταξινόμησης και σε κράτη εκτός Ε.Ε.

Έγκριση από τις Αρχές της Γερμανίας έλαβε η Street Scooter GmbH, η θυγατρική εταιρεία κατασκευής ηλεκτροκίνητων οχημάτων του ομίλου Deutsche Post DHL Group, για τη μαζική παραγωγή του ηλεκτρικού βαν, WORK. Το παραπάνω έρχεται σε συνέχεια της αντίστοιχης έγκρισης που δόθηκε για το μεγαλύτερο και νεότερο μοντέλο, WORK XL, το οποίο ξεκίνησε να παράγεται από τον περασμένο Οκτώβριο στο εργοστάσιο της Ford στην Κολωνία.

Η έγκριση αφορά όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά σε όλες τις χώρες μέλη της Ε.Ε., όπως και στην Ελβετία και στη Νορβηγία. Επιπλέον, απλοποιεί τις διαδικασίες ταξινόμησης και σε κράτη εκτός Ε.Ε. Υπενθυμίζεται πως το StreetScooter προσφέρεται σε εκδόσεις Pure (μόνο σασί), Pickup και Box, με το τελευταίο να διαθέτει χώρο φόρτωσης 4 ή 8 m3 . Ανάλογα με την έκδοση, το WORK έχει ωφέλιμο φορτίο έως και 900 κιλών, προσφέρει αυτονομία μέχρι και 200 χλμ. και αναπτύσσει ταχύτητα ως και 120 χλμ./ ώρα. Το WORK XL, που στηρίζεται στο Ford Transit, διαθέτει χώρο φόρτωσης 20 m3 και ωφέλιμο φορτίο 1.275 κιλών και προσφέρεται με ηλεκτροκινητήρες ισχύος έως και 122 ίππων.

Το μεγαλύτερο WORK XL ξεκίνησε να παράγεται από τον περασμένο Οκτώβριο στο εργοστάσιο της Ford στην Κολωνία.
PreviousNext