Τροχοί & TIR

Isuzu & Cummins: Συνεργασία για νέες τεχνολογίες

Επιστολή προθέσεων υπέγραψαν οι εταιρείες Isuzu Motors Limited και Cummins, προκειμένου να εξελίξουν από κοινού ανταγωνιστικά προϊόντα. Ανοικτή μένει και η προοπτική για μία μελλοντική μακροπρόθεσμη
Κυριακή 13/01/2019 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Η Isuzu θα παίξει το ρόλο του ειδικού στην κατασκευή επαγγελματικών οχημάτων και η Cummins θα συνεισφέρει στη συνεργασία με την 100ετή εμπειρία της στην παραγωγή κινητήρων.
Η Isuzu θα παίξει το ρόλο του ειδικού στην κατασκευή επαγγελματικών οχημάτων και η Cummins θα συνεισφέρει στη συνεργασία με την 100ετή εμπειρία της στην παραγωγή κινητήρων.

Επιστολή προθέσεων υπέγραψαν οι εταιρείες Isuzu Motors Limited και Cummins, προκειμένου να εξελίξουν από κοινού ανταγωνιστικά προϊόντα. Ανοικτή μένει και η προοπτική για μία μελλοντική μακροπρόθεσμη εταιρική σχέση, επάνω στην επόμενη γενιά των κινητήρων ντίζελ και φυσικού αερίου, αλλά και για την εξέλιξη νέων τεχνολογιών, όπως η ηλεκτροκίνηση, τα συστήματα συνδεσιμότητας και η αυτόνομη οδήγηση.

Βάσει της αρχικής συμφωνίας, κάθε εταιρεία έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει μια ομάδα ειδικών, προκειμένου να διερευνήσει τις πιθανές ευκαιρίες στην ανάπτυξη των τεχνολογιών που απαιτούνται για τη δημιουργία μελλοντικών προϊόντων. Η Isuzu θα παίξει το ρόλο του ειδικού στην κατασκευή επαγγελματικών οχημάτων και η Cummins θα συνεισφέρει στη συνεργασία με την 100ετή εμπειρία της στην παραγωγή κινητήρων.

Αξίζει να αναφερθεί, πως -παρόλη την τεχνολογική πρόοδο- ο κινητήρας πετρελαίου θα παραμείνει στο κοντινό μέλλον, ο «ηγέτης» των βαρέων φορτηγών και των μεταφορών μεγάλων αποστάσεων. Οπότε η συμφωνία θα επιτρέψει στις δύο εταιρείες να αναπτυχθούν περαιτέρω, επωμιζόμενες από κοινού το κόστος εξέλιξης των νέας γενιάς κινητήρων εσωτερικής καύσης, χαμηλότερων ακόμη ρύπων.

PreviousNext