Η DAF Trucks, μετά τα 400 φορτηγά για την εταιρεία αποβλήτων Renewi και τα 1.500 για την Girteka Logistics, δέχθηκε μία ακόμα μεγάλη παραγγελία, αυτή τη φορά από τη γερμανική μεταφορική εταιρεία, Hegelmann Transporte Group, η οποία αποφάσισε να επεκτείνει το στόλο της με 540 μονάδες του DAF XF 480 Super Space Cab, που προγραμματίζεται να παραδοθούν μέχρι τα τέλη του 2020.

Τα νέα DAF της Hegelmann, η οποία διαθέτει 100 ακόμα μονάδες του νέας γενιάς XF, προσφέρουν υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας, καθώς εξοπλίζονται με τα συστήματα Predictive Cruise Control (PCC), Lane Departure Warning System (LDWS), Advanced Emergency Braking System (AEBS) και Adaptive Cruise Control (ACC). Για την κίνησή τους είναι υπεύθυνος ο κινητήρας PACCAR MX-13, ο οποίος αποδίδει ισχύ 483 ίππων.

Σημειώνεται πως η μεταφορική Hegelmann Transporte ιδρύθηκε το 1998 και εδρεύει έξω από τη Στουτγάρδη, στο Karlsdorf-Neuthard της Γερμανίας. Διαθέτει 4.000 υπαλλήλους, 2.000 φορτηγά και 2.000 τρέιλερ, πραγματοποιώντας μεταφορές από το Αλγκάρβε της Πορτογαλίας μέχρι τα σύνορα της Κίνας.