Τροχοί & TIR

Μείωση Τιμών και διεκπεραίωση εγγράφων από τις Σχολές της ΟΦΑΕ

Σε ισχύ τέθηκαν οι νέες χαμηλότερες τιμές στα δίδακτρα καθώς και τα νέα εκπτωτικά πακέτα για τις ομαδικές εγγραφές από τις σχολές της ΟΦΑΕ, οι οποίες επιπλέον προσφέρουν στους επαγγελματίες και καιν
Τρίτη 12/02/2019 - 13:22
Κοινοποίηση στα Social Media
Νέες χαμηλότερες τιμές στα δίδακτρα, νέα εκπτωτικά πακέτα για τις ομαδικές εγγραφές και καινούργιες υπηρεσίες προσφέρουν οι σχολές της ΟΦΑΕ.
Νέες χαμηλότερες τιμές στα δίδακτρα, νέα εκπτωτικά πακέτα για τις ομαδικές εγγραφές και καινούργιες υπηρεσίες προσφέρουν οι σχολές της ΟΦΑΕ.

Σε ισχύ τέθηκαν οι νέες χαμηλότερες τιμές στα δίδακτρα καθώς και τα νέα εκπτωτικά πακέτα για τις ομαδικές εγγραφές από τις σχολές της ΟΦΑΕ, οι οποίες επιπλέον προσφέρουν στους επαγγελματίες και καινούργιες υπηρεσίες.

Αναλυτικότερα, από την 1η Φεβρουαρίου η ανανέωση ΠΕΙ Εμπορευμάτων και Επιβατών (δύο ΠΕΙ μαζί), από τα 130 ευρώ προσφέρεται πλέον στα 110 ευρώ. Επιπλέον, για τις ομαδικές εγγραφές για την ανανέωση ΠΕΙ, ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Για εγγραφές 5-9 ατόμων: Έκπτωση 5%
  • Για εγγραφές 10-19 ατόμων: Έκπτωση 10%
  • Για εγγραφές 20 ατόμων κι άνω: Έκπτωση20%

Ακόμα, σε ό,τι αφορά στις ομαδικές εγγραφές για ADR, οι εκπτώσεις διαμορφώνονται ως εξής:

  • Για εγγραφές 10-19 ατόμων: Έκπτωση 5%
  • Για εγγραφές 20 ατόμων κι άνω: Έκπτωση 10%

Στο μεταξύ, η ΟΦΑΕ αναλαμβάνει πλέον όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται σε Δημόσιες Υπηρεσίες και Οργανισμούς και αφορούν την επαγγελματική άδεια οδήγησης. «Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε όσον αφορά τα απαραίτητα έγγραφα των διεκπεραιώσεων κάθε εργασίας που θέλετε να μας αναθέσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης», καταλήγει η ανακοίνωση της ΟΦΑΕ.

Στο ίδιο τεύχος #371

PreviousNext