Η HELLA παρουσίασε ένα εκθεσιακό φορτηγό, το οποίο φέρει τις προτάσεις φωτισμού που διαθέτει η εταιρεία για επαγγελματικά οχήματα, όπως φορτηγά και τρέιλερ.

Το εν λόγω φορτηγό είναι της ΜΑΝ και είναι ορατό από απόσταση, με την καμπίνα του να είναι βαμμένη στο χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα της μάρκας. Προεξάρχον χαρακτηριστικό του φορτηγού της HELLA αποτελούν οι λαμπτήρες «Shapeline», οι οποίοι διατίθενται σε δύο εκδόσεις, τις Tech και Style, και προσδίδουν στο όχημα μια μοναδική εμφάνιση, ειδικά πίσω όπου αναλαμβάνουν το ρόλο των πίσω φώτων, της όπισθεν και των φώτων ομίχλης. Συνολικά έχουν τοποθετηθεί έξι μονάδες, που συνθέτουν μια ξεχωριστή φωτεινή υπογραφή.

Επιπλέον, στο πίσω μέρος του φορτηγού έχει εγκατασταθεί ο φωτισμός εργασίας «Q90 compact LED» της σειράς Thermo Pro, ο οποίος χάρη στον πολυεδρικό ανακλαστήρα του, φωτίζει ομοιόμορφα τον περιβάλλοντα χώρο, επιτρέποντας την ασφαλή και αποτελεσματική εργασία ακόμα και τη νύχτα. Στο πίσω τμήμα της καμπίνας, ο φωτισμός εργασίας «Flatbeam 1000 LED» με φωταγώγηση 45ο παρέχει φωτισμό στην κοντινή περιοχή εργασίας, ακόμη και χωρίς κλίση, με αποτέλεσμα την καλύτερη ορατότητα κατά τη διαδικασία κοτσαρίσματος του τρέιλερ.

Ακόμα, τέσσερις βοηθητικές λάμπες δεύτερης γενιάς «Luminator LED» έχουν τοποθετηθεί στην οροφή και επιπλέον στο σπόιλερ οροφής υπάρχουν δύο προειδοποιητικές λυχνίες «K-LED Blizzard», των οποίων το διπλό σήμα φλας των 360ο προειδοποιεί τους άλλους χρήστες του οδικού δικτύου για την παρουσία του φορτηγού. Τέλος, η βοηθητική λυχνία «Rallye 3003 LED» που βρίσκεται στη γρίλια της μάσκας, συμβάλλει με τη σειρά της στην καλύτερη ορατότητα.