Τροχοί & TIR

Ένα Amarok για την Αρκτική: Φτιάχνει και καφέ!

Η εταιρεία Arctic Trucks που ειδικεύεται στις εκτός δρόμου μετατροπές οχημάτων, δημιούργησε τη μία και μοναδική (one-off) έκδοση του Volkswagen Amarok, η οποία προορίζεται για να περάσει τη ζωή της
Τρίτη 12/02/2019 - 13:02
Κοινοποίηση στα Social Media
Στον Αρκτικό Κύκλο προορίζεται να περάσει τη ζωή της η μία και μοναδική (one-off) έκδοση του Volkswagen Amarok, την οποία δημιούργησε η εταιρεία Arctic Trucks που ειδικεύεται στις εκτός δρόμου μετατροπές οχημάτων.

Η εταιρεία Arctic Trucks που ειδικεύεται στις εκτός δρόμου μετατροπές οχημάτων, δημιούργησε τη μία και μοναδική (one-off) έκδοση του Volkswagen Amarok, η οποία προορίζεται για να περάσει τη ζωή της στον Αρκτικό Κύκλο.

Το όχημα ονομάζεται Amarok AT35 και έπιασε ήδη δουλειά στην Ισλανδία, αποτελώντας το όχημα ασφαλείας προγραμμάτων χειμερινής οδήγησης.

Χάρη σε αλλαγές που έκαναν οι μηχανικοί της Arctic Trucks στην ανάρτηση, η απόσταση του Amarok από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 25 χλστ., φτάνοντας πλέον στα 220 χλστ. Προκειμένου να χωρέσουν τα θηριώδη all terrain ελαστικά διάστασης 315/70 R17, έχουν τοποθετηθεί φουσκωμένα φτερά από fibre-glass. Εμπρός και πίσω υπάρχουν και μεγαλύτεροι λασπωτήρες.

Στο εσωτερικό του ιδιαίτερου αυτού Amarok υπάρχει πυροσβεστήρας, φορητή γεννήτρια, εργαλειοθήκη, ράδιο VHF, κουτί πρώτων βοηθειών με απινιδωτή, γρύλος κ.α., ενώ δεν γίνεται να μην υπάρξει ειδική μνεία και στην καφετιέρα εσπρέσο που περιλαμβάνεται και αυτή στον εξοπλισμό. Δεν υπάρχουν αλλαγές, τέλος, στον 3λιτρο V6 diesel κινητήρα του Amarok, ο οποίος συνεχίζει να αποδίδει 224 ίππους ισχύος.

PreviousNext