Τροχοί & TIR

Η Eberspaecher για μείωση καυσαερίων

Οι επικεφαλής της Eberspaecher υπέγραψαν πρόσφατα μία συμφωνία με τους ομολόγους τους από την ινδική εταιρεία Sharda Motor, για τη δημιουργία μίας κοινοπραξίας (σε ποσοστό 50:50) η οποία θα εξελίσσε
Σάββατο 20/04/2019 - 12:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Η παραγωγή των πρώτων προϊόντων της κοινοπραξίας, προγραμματίζεται να εκκινήσει στο δεύτερο μισό του τρέχοντος έτους.
Η παραγωγή των πρώτων προϊόντων της κοινοπραξίας, προγραμματίζεται να εκκινήσει στο δεύτερο μισό του τρέχοντος έτους.

Οι επικεφαλής της Eberspaecher υπέγραψαν πρόσφατα μία συμφωνία με τους ομολόγους τους από την ινδική εταιρεία Sharda Motor, για τη δημιουργία μίας κοινοπραξίας (σε ποσοστό 50:50) η οποία θα εξελίσσει, θα παράγει και θα πουλάει συστήματα μετεπεξεργασίας καυσαερίων στην τοπική αγορά.

Τα εν λόγω προϊόντα της Eberspaecher θα τοποθετούνται από του χρόνου σε φορτηγά και λεωφορεία της ασιατικής χώρας, προκειμένου αυτά να πληρούν τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές «Bharat Stage VI», οι οποίες θα τεθούν σε εφαρμογή από τα μέσα του 2020 και θα είναι σε αντιστοιχία με την ευρωπαϊκή νόρμα Euro 6. Η νέα κοινοπραξία ονομάζεται «Eberspaecher Sharda Exhaust Technology Pvt. Ltd.» και προγραμματίζεται να αποκτήσει δύο νέα εργοστάσια, ένα στην Πούνε και ένα ακόμα στα βόρεια της Ινδίας. Η παραγωγή των πρώτων προϊόντων της κοινοπραξίας, προγραμματίζεται να εκκινήσει στο δεύτερο μισό του τρέχοντος έτους.

PreviousNext