Τροχοί & TIR

Νέο Renault Alaskan ICE Edition

Τον προπομπό της έκδοσης περιορισμένης παραγωγής που θα λανσαριστεί το προσεχές φθινόπωρο, αποτελεί το Renault Alaskan ICE Edition που έκανε ντεμπούτο στη φετινή έκθεση της Γενεύης. Η ειδική αυτή έκ
Τρίτη 23/04/2019 - 12:00
Κοινοποίηση στα Social Media
Το Renault Alaskan ICE Edition αποτελεί τον προπομπό της έκδοσης περιορισμένης παραγωγής που θα λανσαριστεί το προσεχές φθινόπωρο.
Το Renault Alaskan ICE Edition αποτελεί τον προπομπό της έκδοσης περιορισμένης παραγωγής που θα λανσαριστεί το προσεχές φθινόπωρο.

Τον προπομπό της έκδοσης περιορισμένης παραγωγής που θα λανσαριστεί το προσεχές φθινόπωρο, αποτελεί το Renault Alaskan ICE Edition που έκανε ντεμπούτο στη φετινή έκθεση της Γενεύης.

Η ειδική αυτή έκδοση του pick-up της Renault ξεχωρίζει με τη λευκή απόχρωσή της, την οποία διανθίζουν μαύρα και κόκκινα γραφικά. Προεξάρχον χαρακτηριστικό του οχήματος αποτελεί το δίχρωμο hard-top κάλυμμα της καρότσας το οποίο κλειδώνει, αλλά και οι μαύρες ράγες, όπως και η ίδιας απόχρωσης ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών. Στην πολυτελή καμπίνα του Alaskan, συναντάμε -μεταξύ άλλων- δερμάτινα καθίσματα, αλλά και το premium ηχοσύστημα της Focal.

Τεχνικές αναβαθμίσεις δεν υπάρχουν, οπότε το Alaskan ICE Edition διατηρεί αναλλοίωτο τον dCi κινητήρα των 2,3 λτ. της Renault, ο οποίος αποδίδει 160 ή 190 ίππους ισχύος.

Προεξάρχον χαρακτηριστικό του οχήματος αποτελεί το δίχρωμο hard-top κάλυμμα της καρότσας το οποίο κλειδώνει, αλλά και οι μαύρες ράγες, όπως και η ίδιας απόχρωσης ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών.

Στο ίδιο τεύχος #372

Διαβάστε επίσης

PreviousNext