Τροχοί & TIR

Renault-Nissan-Mitsubishi με πλατφόρμα συνδεσιμότητας Microsoft

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας ψηφιακής πλατφόρμας συνδεσιμότητας της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο σύνολο των σχεδόν 200 αγορών που δραστηριοποιούνται οι εταιρεί
Κυριακή 12/05/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας ψηφιακής πλατφόρμας συνδεσιμότητας της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο σύνολο των σχεδόν 200 αγορών που δραστηριοποιούνται οι εταιρείες.

Ονομάζεται «Alliance Intelligent Cloud» και αναπτύχθηκε από κοινού με την Microsoft. Συγκεκριμένα, η Microsoft Azure παρέχει στη Συμμαχία μια παγκόσμια πλατφόρμα δεδομένων για την ασφαλή λήψη, διαχείριση και ανάλυση των δεδομένων ενός οχήματος, με σκοπό την παροχή έξυπνων υπηρεσιών και με βάση τον τεράστιο όγκο δεδομένων που δημιουργούν τα συνδεδεμένα οχήματα. Η πλατφόρμα θα αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας τεχνολογίες cloud, Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT).

Τα οχήματα που θα χρησιμοποιούν το Alliance Intelligent Cloud θα επωφεληθούν από την απρόσκοπτη πρόσβαση στο διαδίκτυο, παρέχοντας βελτιωμένη διάγνωση από απόσταση, συνεχή ανάπτυξη λογισμικού, αναβαθμίσεις και ενημερώσεις λογισμικού, καθώς και πρόσβαση σε υπηρεσίες ψυχαγωγίας. Επιπλέον, η πλατφόρμα θα εδραιώσει πολλαπλές λύσεις, στους τομείς της συνδεσιμότητας, των επιχειρήσεων και των υπηρεσιών κινητικότητας.

PreviousNext