Τροχοί & TIR

O κ. Πέτρος Σπινάρης Deputy CEO στη Solaris

Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος (Deputy CEO) της Solaris Bus & Coach διορίστηκε ο κ. Πέτρος Σπινάρης, όντας υπεύθυνος για τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και το after sales της μάρκας, στην οποία εν
Δευτέρα 27/05/2019 - 18:01
Κοινοποίηση στα Social Media
Ελληνική παρουσία στο Δ.Σ. της Solaris Bus & Coach, με τον κ. Πέτρο Σπινάρη να διορίζεται Deputy CEO της πολωνικής μάρκας.
Ελληνική παρουσία στο Δ.Σ. της Solaris Bus & Coach, με τον κ. Πέτρο Σπινάρη να διορίζεται Deputy CEO της πολωνικής μάρκας.

Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος (Deputy CEO) της Solaris Bus & Coach διορίστηκε ο κ. Πέτρος Σπινάρης, όντας υπεύθυνος για τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και το after sales της μάρκας, στην οποία εντάχθηκε το 2009, διευθύνοντας την ελληνική αντιπροσωπεία της.

Στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, ο Έλληνας μάνατζερ, μεταφέρθηκε στο αρχηγείο της εταιρείας στο Bolechowo της Πολωνίας, όπου διηύθυνε το τμήμα «Sales & After Sales» της Solaris. «Η εμπειρία και οι γνώσεις του Πέτρου Σπινάρη αποτελούν μεγάλο στήριγμα για εμάς», δήλωσε σχετικά ο Javier Calleja, CEO της Solaris Bus & Coach S.A.

Σημειώνεται, πως ο κ. Πέτρος Σπινάρης έχει εκτεταμένη επαγγελματική πείρα σε πολλούς τομείς, ιδίως στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Westminster στο Λονδίνο, όπου έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Logistics και στο Supply Chain Management.

PreviousNext