Τροχοί & TIR

Scania «αλυσιδάκι» με κοντό μεταξόνιο

Με μεταξόνιο μόλις 3,15 μέτρων, το τριαξονικό Scania G 370 6x2 της ολλανδικής μεταφορικής Venus Containers, φορτοεκφορτώνει καθημερινά κοντέινερ απορριμμάτων 10 κ.μ. στην περιοχή του Maarssen. Όταν
Τετάρτη 07/08/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Με μεταξόνιο μόλις 3,15 μέτρων, το τριαξονικό Scania G 370 6x2 της ολλανδικής μεταφορικής Venus Containers, φορτοεκφορτώνει καθημερινά κοντέινερ απορριμμάτων 10 κ.μ. στην περιοχή του Maarssen.

Όταν έχει κοτσαρισμένο το τρέιλερ, μεταφέρει 4 επιπλέον κοντέινερ, με το βάρος του συρμού να ανέρχεται στους 50 τόνους. Το φορτηγό διαθέτει τιμόνι στον πίσω άξονα, γεγονός που αυξάνει περαιτέρω την ικανότητα ελιγμών. Το ιδιαίτερο αυτό ολλανδικό Scania, συνδυάζεται με την επίπεδης οροφής καμπίνα «G» και εξοπλίζεται με αρκετά «έξτρα», όπως οι προβολείς οροφής, ο ενισχυμένος προφυλακτήρας και οι κάμερες που διευκολύνουν το έργο του οδηγού. Το ίδιο κάνει και το αυτοματοποιημένο κιβώτιο ταχυτήτων, Scania Opticruise. Υπενθυμίζεται, πως δεν είναι η πρώτη φορά που η σουηδική εταιρεία παρουσιάζει ένα μοντέλο της με «μικροσκοπικό» μεταξόνιο, καθώς νωρίτερα φέτος είχε κατασκευάσει έναν γερανοφόρο 4άξονο τράκτορα Scania S 520 8x2/6 με μεταξόνιο 3.950 χλστ.

PreviousNext