Τροχοί & TIR

Συνάντηση φίλων ΜΑΝ & Mercedes-Benz

Σε φιλικό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση φίλων ΜΑΝ και Mercedes-Benz στο συνεργείο του Δ. Κωστίνα στην Πάτρα. Οι υπάλληλοι της επιχείρησης με επικεφαλής τον μηχανικό Ηλία Μαλ
από Παύλος Μαυρομύτης | Πέμπτη 08/08/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε φιλικό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση φίλων ΜΑΝ και Mercedes-Benz στο συνεργείο του Δ. Κωστίνα στην Πάτρα.

Οι υπάλληλοι της επιχείρησης με επικεφαλής τον μηχανικό Ηλία Μαλατάκη τα είχαν φροντίσει όλα άψογα εκείνη την Κυριακή του Μάη. Ποικιλία μεζέδων, ποτά, καλή μουσική, μα πάνω απ’ όλα κέφι και ευχάριστη διάθεση. Η συγκέντρωση αφορούσε αποκλειστικά φορτηγά των δύο Γερμανών κατασκευαστών και ήταν μια πολύ καλή αρχή σύμφωνα με τους διοργανωτές της, οι οποίοι επιφυλάσσονται για ακόμη μεγαλύτερη διοργάνωση στο άμεσο μέλλον.

Εξάλλου, φίλοι και συνάδελφοι τίμησαν την εκδήλωση και από νωρίς το πρωί άρχισαν να συγκεντρώνονται στο συνεργείο. Σύντομα γέμισε τόσο ο εσωτερικός όσο και ο προαύλιος χώρος του. Τη μερίδα του λέοντος κατείχαν οι φίλοι των ΜΑΝ με ωραίες παρουσίες, τόσο από τράκτορες όσο και τριαξονικά και τετραξονικά φορτηγά. Στον αντίποδα βέβαια και οι Μερσεντάκηδες έδωσαν ξεχωριστό «παρών» με εντυπωσιακά οχήματα.

Να αναφέρουμε ότι το συνεργείο του Δ. Κωστίνα διαθέτει εμπειρία αρκετών δεκαετιών στη συντήρηση και επισκευή ΜΑΝ και Mercedes-Benz φορτηγών με πλήρη υποστήριξη όλο το 24ωρο.

Στο ίδιο τεύχος #376

PreviousNext