Τροχοί & TIR

Παράδοση ορόσημο για τη Schmitz Cargobull

Η TIP Trailer Service, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ευρώπης στο χώρο του leasing επαγγελματικών οχημάτων, μόλις παρέλαβε τα επικαθήμενα υπ’ αριθμόν 20.000 και 20.001 από τη Schmitz Cargobul
Τρίτη 15/05/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η TIP Trailer Service, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ευρώπης στο χώρο του leasing επαγγελματικών οχημάτων, μόλις παρέλαβε τα επικαθήμενα υπ’ αριθμόν 20.000 και 20.001 από τη Schmitz Cargobull, σε μία συνεργασία που μετρά ήδη πάνω από 20 χρόνια ζωής. Η παράδοση έγινε σε μία τελετή στο Nottuln της Γερμανίας.

Τα δύο νέα επικαθήμενα της TIP είναι κουρτίνες από τη σειρά S.CS UNIVERSAL που είναι κατάλληλα και για φορτοεκφόρτωση σε τρένα. Στηρίζονται στο νέο σασί GENIOS το οποίο επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα παραλλαγών εξοπλισμού, μαζί με διαφορετικές αποστάσεις τροχών και αξόνων. Σε περίπτωση επισκευών, αυτό διευκολύνει την αντικατάσταση εξαρτημάτων, κάτι που εκτιμάται δεόντως από τα συνεργεία και τους μηχανικούς της TIP.

Καινοτόμες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται επίσης και για τα ψυγεία, με τον προαιρετικό εξοπλισμό να περιλαμβάνει γωνιακούς προφυλακτήρες από συμπιεστό υλικό για ασφαλή προσέγγιση στη ράμπα φόρτωσης ή σε πάτωμα πολλαπλών χρήσεων. Τα τρέιλερ εξοπλίζονται με στοιχεία πρόσδεσης του φορτίου, όπως οι νέες ράγες ασφάλισης για διπλοπάταρη φόρτωση.

Στο ίδιο τεύχος #362

PreviousNext