Νέο Ford Trucks F- Max: Max Factor!

Η Ford Trucks κάνει εμφατική είσοδο στην κορυφαία κατηγορία της ευρωπαϊκής αγοράς, στους τράκτορες μεγάλων αποστάσεων, με το εντυπωσιακό F-Max πλάτους 2,5 μέτρων με φλατ δάπεδο και παροχές που προορίζονται για χρήση σε διεθνομεταφορά. Oδηγούμε στην Κωνσταντινούπολη το «Φορτηγό της Χρονιάς 2019».

Φιλοξενούμενοι στο ολοκαίνουργιο Κέντρο Έρευνας & Εξέλιξης της Ford Trucks στην Κωνσταντινούπολη, βλέπουμε τα στατικά εκθέματα στην είσοδο του αστραφτερού και πολυτελούς κτιριακού συγκροτήματος που μοιάζει να προσγειώθηκε εδώ από τη Σίλικον Βάλεϊ, κι αναρωτιόμαστε αν εδώ είναι τα κατατόπια οχημάτων όπως των Ford Transcontinental και Cargo. Κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων εξελιγμένα από τη Ford, το πρωτότυπο του νέου αυτοματοποιημένου κιβωτίου ταχυτήτων που θα λανσαριστεί το 2020, κινητήρες σκαφών, «κουτιά» επεξεργασίας καυσαερίων με το οβάλ λογότυπο, και πολλά ακόμη εξαρτήματα, συνθέτουν μία εικόνα αντίστοιχη των μεγαλύτερων κατασκευαστών φορτηγών του πλανήτη.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Οκτωβρίου (366) του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR που κυκλοφορεί στα περίπτερα Ελλάδας και Κύπρου.

Στο ίδιο τεύχος: