Τροχοί & TIR

Kögel: νέοι θάλαμοι και κουρτίνες

Η Kögel θα δείξει τέσσερα οχήματα στην έκθεση Nufam 2019 η οποία λαμβάνει χώρα από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου στην Καρλσρούη της Γερμανίας. Στο περίπτερο της εταιρείας, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν
Σάββατο 07/09/2019 - 08:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Kögel θα δείξει τέσσερα οχήματα στην έκθεση Nufam 2019 η οποία λαμβάνει χώρα από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου στην Καρλσρούη της Γερμανίας.

Στο περίπτερο της εταιρείας, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να δουν από κοντά δύο νέα τρέιλερ που έχουν εξελιχθεί σύμφωνα με επιθυμίες επαγγελματιών οδηγών και πελατών της εταιρείας, ενώ στους εξωτερικούς χώρους θα υπάρχει ένας ψυκτικός θάλαμος από την premium σειρά Kögel Cool – PurFerro, κι ένα Kögel Cargo από τη σπέσιαλ σειρά περιορισμένης παραγωγής Limited Black Edition 2019.

Τα δύο τρέιλερ KTT (από τα αρχικά των Kögel Trucker Trailer), μια «κουρτίνα» και μια τριαξονική ανατροπή, είναι το αποτελεσμα συνεργασίας και συλλογής απαντήσεων μέσω ερωτηματολογίων, από επαγγελματίες οδηγούς σε διάφορα Truck Grand Prix, σταθμούς ανεφοδιασμού σε αυτοκινητόδρομους και διάφορα άλλα σημεία. Η «κουρτίνα» ειδικότερα, διαθέτει σασί και κατασκευή με έμφαση στο μειωμένο απόβαρο και τεχνολογία NOVUM-generation KögelLightplus. Μέρος του εξοπλισμού της είναι και το σύστημα γρήγορου ανοίγματος και μαζέματος KögelFastSlider. Πέρα από την κοινή απαίτηση των ερωτηθέντων οδηγών για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη φορτοεκφόρτωση, ο κατασκευαστής έδωσε έμφαση στην άνεση, ευκολία και ασφάλεια χρήσης του συγκεκριμένου μηχανισμού, ενώ το τρέιλερ διαθέτει και μακρά λίστα στάνταρ εξοπλισμού. Η ανατροπή με την παρεμφερή ονομασία (Kögel Trucker Tipper) έχει δεχθεί κι αυτή σειρά βελτιώσεων, καθ’ υπόδειξη των οδηγών που χρησιμοποιούν πιο εξειδικευμένες κατασκευές στον χωματουργικό κλάδο. Πέρα από το αυξημένο ωφέλιμο, κρίσιμη παράμετρος είναι η φιλικότητα προς τον χρήστη. Η ΚΤΤ ανατροπή έχει πανάλαφρη δομή και σκάφη από εξελιγμένο υλικό που βοηθά στην εργασία. Η ανατροπή των 24 κυβικών μέτρων έχει δάπεδο πάχους 4 χιλιοστών από ατσάλι Hardox 450 και πλαϊνά τοιχώματα από πολύ ανθεκτικά στη φθορά φύλλα αλουμινίου 5 χιλιοστών, ενώ το άνοιγμα της ανατροπής χρησιμοποιεί το ίδιο υλικό σε πάχος 7 χιλιοστών.

Συλλεκτικό Trailer

Στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης, η Kögel θα δείξει τον ψυκτικό θάλαμο Cool με τεχνολογία PurFerro για τη μεταφορά νωπών, κατεψυγμένων και φαρμακευτικών προϊόντων. Το συγκεκριμένο τρέιλερ ξεχωρίζει από τον υψηλό βαθμό εξατομίκευσης που προσφέρει ο κατασκευαστής, καθώς πρακτικά, ο πελάτης μπορεί να «χτίσει» ένα θάλαμο που να ταιριάζει απόλυτα στο μεταφορικό του έργο. Το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών πάντως, αναμένεται να κερδίσει το περιορισμένης παραγωγής τρέιλερ Black Edition 2019 από τη γενιά Novum των Kögel Cargo. Το έκθεμα φέρει πινακιδάκι με τον αριθμό 22 από τα συνολικά 100 που θα παραχθούν. Πέρα από την εντυπωσιακή λίστα βασικού εξοπλισμού, είναι τα βαμμένα σε σατέν μαύρο τμήματα που το κάνουν να δείχνει τόσο εντυπωσιακό –μαύρος μουσαμάς, μαύρες βάσεις φώτων, καθώς και οι επίσης μαύρες ακμές στην οροφή. Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται άξονας με ανύψωση, εσωτερικός φωτισμός, πλαϊνά φλας και πολλά ακόμη.

PreviousNext