Τροχοί & TIR

Η Husqvarna στρέφεται στα αυτόνομα (+VIDEO)

Στη συνιδιοκτησία της εταιρείας Yeti Snow Technology, η οποία αναπτύσσει συστήματα εκχιονισμού των αεροδρομίων από αυτόνομα οχήματα, προχώρησε πρόσφατα ο όμιλος Husqvarna Group, ο οποίος αποτελεί ηγ
Δευτέρα 21/10/2019 - 11:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Στη συνιδιοκτησία της εταιρείας Yeti Snow Technology, η οποία αναπτύσσει συστήματα εκχιονισμού των αεροδρομίων από αυτόνομα οχήματα, προχώρησε πρόσφατα ο όμιλος Husqvarna Group, ο οποίος αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στα αγροτικά μηχανήματα και στις εκτός δρόμου μοτοσικλέτες.

Η κυριότητα της Yeti θα μοιραστεί εξίσου ανάμεσα στη Husqvarna και στις σημερινές ιδιοκτήτριες εταιρείες, τις Semcon και Overaasen. Η συνεργασία αποσκοπεί στην περαιτέρω εξέλιξη της τεχνολογίας αυτόνομου εκχιονισμού και η επέκταση της εφαρμογής της σε περισσότερους τομείς. Σημειώνεται πως πέρυσι τον χειμώνα, πραγματοποιήθηκαν στο αεροδρόμιο του Όσλο περισσότερες από 40 δοκιμές της τεχνολογίας της Yeti Snow Technology.

«Στο Husqvarna Group έχουμε επικεντρωθεί εδώ και αρκετό καιρό στις τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία μας με τις γνώσεις και την εμπειρία των νέων εταίρων μας, στοχεύουμε στη βελτίωση της διαχείρισης των αεροδρομίων, βελτιώνοντας την ασφάλεια, μειώνοντας το κόστος και παρέχοντας μια καλύτερη εμπειρία για τους επιβάτες», δήλωσε ο πρόεδρος του Husqvarna Division, Sascha Menges.

Video URL
PreviousNext